Breaking News

27 d’abril 2016

RESUM EN FOTOS DE DRACUS SOLSONINUS! TEATRE DE SANT JORDI 2016


Compartim amb vosaltres un resum en fotos del que ha estat la preparació i representació de l'obra de teatre de Sant Jordi d'aquest any que, encara que ens ha portat força feina i ens feia una certa mandra al principi, ens ha deixat contentíssims amb el resultat!


El dia de la representació estàvem tots nerviosos, però l'obra va sortir rodona! Els esforços de la Guillermina per a que ens aprenguéssim el paper van donar els seus fruits i realment vam gaudir molt representant l'obra, i sobretot, vam riure molt, moltíssim, tant als assajos, com el dia de l'obra. I això és el més important!


Els nens s'ho van passar molt bé i fins tot se'ls va fer curt! I nosaltres... orgullosos de la feina feta i contents de fer-los passar una bona estona!


Volem donar les gràcies als Gegants del Tros per deixar-nos utilitzar el seu drac en la representació! L'hem cuidat un munt!

I moltes gràcies també a tot el grup de teatreros, pel fart de treballar que us heu fet fent els decorats, venint als assajos sempre que heu pogut  (havent fins i tot de llogar cangur algun dia per poder venir), aprenent-vos tant bé el paper (i això que alguns el teníeu llarguíssim), fent disfresses i atrezzo tibant de la imaginació i del reciclatge.... Moltes, moltes gràcies per tot i sobretot per les bones estones que hem passat junts! Sou increïbles! L'any que ve, més!

Esperem que us agradi el muntatge...
"DRACUS SOLSONINUS" SANT JORDI 2016 from Ampa El Vinyet on Vimeo.

Música: 
En peu de guerra - Catarres
Sota la llum del sol - Catarres
Quan tot s'enlaira - Txarango
Fotografies:
Carles Santana
Marta Sant
Anna Tarrés

Podeu entrar a la pàgina de Vimeo i veure'l en HD a pantalla completa i també hi ha l'opció de descàrrega.

5 comentaris:

  1. M'ha agradat molt el video i el teatre!!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies als fotògrafs, perquè sense ells no hi hauria resum!!

    ResponElimina
  3. Molt xulo! Us felicitem i us encoratgem a continuar amb aquest entusiasme!

    ResponElimina
  4. Felicitats a tots els que heu participat d'alguna manera en l'espectacle.De ben segur que va agradar moltíssim als nens i nenes.
    Donar-vos també les gràcies per haver fet el muntatge.Molt xulo!

    ResponElimina

Gràcies per comentar