Breaking News

25 d’abril 2016

PONÈNCIA DE Ma. CARME BOQUÉ: MEDIACIÓ I RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

Aquest dimecres, dia 27, el Fòrum del Talent Solsona i Cardona porta l’experta en mediació Maria Carme Boqué en la segona ponència del cicle. La seva intervenció porta per títol “Mediació i resolució de conflictes” i tindrà lloc a les vuit del vespre al saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató. És un acte obert a tota la població, però per motius logístics agrairem la inscripció prèvia.


Després d’una ponència d’obertura més centrada en l’economia, a càrrec d’Arcadi Oliveres el passat 30 de març a Cardona, Boqué se centrarà en un aspecte social clau com la gestió dels conflictes. Doctora en Pedagogia, professora de la Universitat Ramon Llull, escriptora i investigadora, defensa que la formació en mediació és necessària per a tothom. Maria Carme Boqué desgranarà les eines necessàries per dialogar pacíficament en els conflictes quotidians per evitar problemes com el desgast personal i les pèrdues econòmiques. La ponència se seguirà d’un debat i un espai de reflexió entre tots els assistents.

Inscripcions

Tot i que no és obligatòria, l’organització agrairà la inscripció prèvia dels assistents. Es pot cursar a través del web www.adlsolcar.cat, per correu electrònic a forum@adlsolcar.cat, o bé per telèfon al 973481009 o 938692287. 

Reaccions:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar