Breaking News

SERVEI DE MENJADOR

(PER A GAUDIR DEL SERVEI IMPRESCINDIBLE SER SOCI/A DE L’AMPA)PREUS: 
 • Cost nen/a fix: 6,10 €/menú/dia. Domiciliació bancària.
 • Cost nen esporàdic regular: 6,50 €/menú/diari. Domiciliació bancària.
 • Cost nen/a esporàdic: 6,80 €/menú/dia (venda de tiquets al Bar Casal de dimarts a dissabte)
NENS BECATS:
 
Les famílies amb infants becats (fixes o esporàdics) hauran de pagar a l'Ampa la quota de menjador que pertoqui i posteriorment el Consell Comarcal els retornarà la quantitat abonada per aquest concepte.

De forma extraordinària es podran comprar tiquets de menjador per esporàdics (becats o no) a l'escola per un preu de 7,50 €

En funció de les sortides programades per l'escola es descomptarà un dia o més de les quotes previstes.

OBSERVACIONS:
 • Hi haurà dos entregues d'observacions del monitoratge de menjador durant el curs, per a aquells infants que es queden fixes al servei; una per Nadal (abans de les vacances escolars) i una altra a final de curs. S'informarà sobre la higiene, l'alimentació, comportament, hàbits i activitats de lleure.
 • Als infants de P3 només se'ls entregarà un recull d'observacions anual. Diàriament la/el responsable del grup-classe emetrà una nota informativa per a la família.
ATENCIÓ A LES FAMÍLIES:
Les famílies que vulguin comentar algun aspecte del seu fill relacionat amb el menjador seran ateses per la coordinadora de menjador. 
NOTES INFORMATIVES:
 • S’entén per nen/a fix de menjador aquell que es quedi tots els dies lectius del curs escolar.
 • Al nen/a fix de menjador, que per algun motiu no utilitzi el servei de menjador, l’AMPA cobrarà els cinc primers dies consecutius lectius (no s’inclou ni dissabtes ni diumenges).
 • La condició de nen/a fixe es pot perdre si es produeix una discontinuïtat en l’ús del servei (exclòs casos de malaltia).
 • Qualsevol alta/baixa en l’ús del servei s’ha de comunicar abans del dia 25 del mes anterior. En el supòsit que la comunicació no s’hagi produït dins del termini prefixat es podrà optar acollir-se com a esporàdic. La data d’inici del servei coincidirà amb el començament del mes.
 • Els rebuts corresponents es carregaran al compte bancari. Us recordem que per cada rebut retornat hi haurà un càrrec de 3,00 €.
 • NO es podrà fer ús del servei com esporàdic, sense el tiquet corresponent. 
 • Per gestionar el servei de menjador, que depèn de l'AMPA, l'empresa Alessa proporciona el servei de càtering i la gestió del monitoratge. 
NOVETATS CURS 2018 - 2019:

Aquest any, al servei de menjador, s’utilitza la modalitat de línia calenta; l’empresa responsable segueix sent ALESSA i ells gestionen el personal també.

Alessa ens assegura un servei professional que respectarà tant el control de temperatures dels aliments com la màxima qualitat dels plats del menú, així com menús equilibrats i adaptats a les necessitats dels nostres infants (menús revisats per una nutricionista especialitzada en alimentació infantil).
Com s’anava fent fins ara, les famílies que vulgueu utilitzar el servei de menjador com a esporàdics, els infants han de portar el tiquet i entregar-lo a la tutora el mateix dia a primera hora. Els tiquets es compren al bar Casal. 
Els usuaris esporàdics que tinguin alguna al·lèrgia o intolerància, sempre que sigui possible han d’avisar el dia abans per tenir previst el menú especial.
Descripció del procés:

A l’empresa
 •  El menjar es cuina cada dia en una escola de la província de Lleida i es transporta diàriament al Vinyet (primer plat, segon plat, postres, pa i amanida). 
 • En arribar, cap a les 12h, es controla la temperatura i es deixa el menjar al forn de manteniment de temperatura o a la nevera, en el cas dels aliments freds.
A l’escola

 • Es manté la temperatura adequada fins que sigui l´hora de servir i menjar (forn de
  manteniment).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar