Breaking News

01 de desembre 2011

... I TAL DIA VA FER UN ANY!!

La tardor de l'any passat es presentava esperançadora, després d'un munt de temps on el més calent era a l'aigüera, amb l'anunci del aleshores conseller d'Educació Ernest Maragall, dient que abans de final de curs (2010-2011) el Departament d’Educació tindria el projecte de construcció de l'Escola el Vinyet damunt la taula, per ensenyar-lo a la comunitat educativa. “És un procés imparable”, va assegurar Maragall.


En una visita oficial a la nostra ciutat, el 9 de novembre de 2010, va anunciar que l’empresa pública GISA tenia "l’encàrrec formal" de licitar el projecte de l'Escola el Vinyet i que a final d’any 2010 el procés ja estaria resolt. 

Ja ha passat més d'un any i "l'encàrrec formal" a GISA no sabem on s'ha quedat. El que si que sabem és que es va realitzar un estudi geotècnic del terreny, encarregat per GISA, i que la documentació prèvia per a la redacció del projecte està feta i preparada.

"El procés imparable" va quedar aturat... si és que s'havia començat a moure...



2 comentaris:

  1. A banda del diari, hi ha quelcom més amb les paraules del Conseller per escrit? amb això no es podria anar al síndic de greuges?

    ResponElimina
  2. No ho crec Magda, de fet al web del departament la notícia de quan va venir a Solsona ni en parla del Vinyet: (http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=55467&idioma=0)

    No obstant, a la pàgina de l'Ajuntament si que ho diu: (http://www.ajsolsona.cat/ca/noticies/el-conseller-maragall-s2019ave-al-canvi-de-la/?searchterm=None)

    ResponElimina

Gràcies per comentar