Breaking News

01 de desembre 2011

TORNA LA MARATÓ DE TV3!! RESERVEU-VOS EL DIA 11 DE DESEMBRE AL MATÍ!

SOM SOLIDARIS... DEMOSTREM-HO!

Per segon any consecutiu l'AMPA de l'Escola el Vinyet vol col·laborar amb La Marató de TV3, dedicada aquest any a la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits.

La gran novetat d'aquest any és que hi participarem en equip!! Les AMPA de l'Escola el Vinyet i de l'Escola Setelsis han unit forces per preparar conjuntament les activitats del dia 11 de desembre, per tal de fer una bona festa i recaptar fons per a La Marató de TV3.

Es farà una caminada solidària des de l'Escola el Vinyet fins a Setelsis, simbolitzant el tema dels trasplantaments amb la plantació d'un arbust a cada escola, després es faran activitats esportives al pati de Setelsis per al qui vulgui fer gols, bàsquets o tirar bitlles i, per acabar-ho d'arrodonir, farem un pica-pica !! Serà un matí complertet, on tant els petits com els grans ens ho passarem d'allò més bé. Adjuntem el programa i un plànol de la ruta.

A l'entrada de l'escola posarem una graella per aquelles famílies i mestres interessats en venir. Agrairem que us hi apunteu per determinar aproximadament les persones que serem. Si voleu hi podeu convidar familiars, amics,... és una activitat oberta a tothom !

Pares, mares, nens, tiets, avis, mestres, veïns, companys... sigueu solidaris i participeu en les activitats programades!

De veritat,.. vista l'experiència de l'any passat serà divertit i sobretot molt enriquidor per a tots i totes!!

PROGRAMA
RECORREGUTReaccions:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar