Breaking News

10 de novembre 2010

EL CONSELLER D'EDUCACIÓ ERNEST MARAGALL A SOLSONA. El conseller Maragall assegura que el procés per a la nova Escola El Vinyet està en marxa

" El conseller també ha avançat que està en marxa el procés de construcció de l’edifici definitiu de l’escola El Vinyet. Des del mes passat, l’empresa pública GISA té l’encàrrec formal de licitar-ne el projecte i és previst que a final d’any ho hagi fet. Es calcula que abans de final de curs el Departament d’Educació tindrà el projecte damunt la taula per ensenyar-lo a la comunitat educativa. “És un procés imparable”, ha reblat Maragall.

D’altra banda, també s’ha parlat avui de la necessitat de preveure l’ampliació de places de secundària davant la perspectiva de creixement. En aquest sentit, una de les possibilitats que sospesa la Generalitat és l’habilitació d’un institut escola al mateix punt on es construirà l’escola El Vinyet. Per ara no és una decisió en ferm, però sí “una hipòtesi”, tenint present que al terreny de la Cabana del Màrtir hi ha l’espai suficient.

Prèviament, aquesta tarda el titular d’Educació ha visitat les instal·lacions del col·legi Setelsis, comprovant el resultat de l’ampliació del pati en 2.170 metres quadrats, juntament amb l’alcalde, David Rodríguez, la directora del centre, Roser Fons, la regidora d’Educació, Encarna Tarifa, i altres regidors i membres de l’equip directiu de Setelsis.

L’alcalde assegura que l’Ajuntament està “molt satisfet” en constatar que “tots els interrogants educatius de la ciutat estan encarrilats”. Rodríguez destaca el procés de construcció de l’escola El Vinyet, però també el fet que es disposi d’un esbós de la fórmula d’ampliació de places de secundària. Això s’afegeix a la resolució de la problemàtica generada per les dates de la setmana festiva del Carnaval i al fet que, definitivament, s’hagi pogut estrenar el pati de Setelsis, “al cap de molts anys d’intentar correspondre a la comunitat educativa i l’AMPA de la primera escola pública de la ciutat”. "

1 comentari:

  1. Tenint en compte que només ens podem quedar un curs mes al lloc on som, d'acord als terminis que planteja el conseller crec que ja no hi ha temps material per construir l'escola per al setembre de 2012. L'altra cosa que no m'ha agradat gens ni mica és això de l'escola-institut, ai ai ai quina por, abans es necessitaven uns 10.000 m2 per a fer UNA escola i ara hi volem posar a més un institut??

    ResponElimina

Gràcies per comentar