Breaking News

24 de maig 2011

XERRADA SOBRE LES PÈRDUES I CANVIS EN L'ENTORN FAMILIAR


El passat dijous una vintena de persones varen assistir a la xerrada que va organitzar l'AMPA sobre pèrdues i canvis en l'entorn familiar, i com podem ajudar els nostres fills a superar-los, a càrrec d'Aida Anglès de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró.
Atès l'horari en que es plantejava la xerrada, per disponibilitat de la ponent, hem d'agrair l'esforç fet a les famílies que hi van assistir.


El contingut donava per a molt, i el temps era limitat, no obstant es van poder copsar les directrius bàsiques respecte a les respostes normals dels infants davant aquestes situacions, d'acord a la seva edat; quan podem considerar que la reacció de l'infant necessita d'ajuda externa i finalment, quina hauria de ser la nostra resposta davant les inquietuts de l'infant. Per últim es va fer un torn obert de preguntes on es van poder comentar situacions i vivències personals. Tot plegat molt enriquidor, el que ens ha d'animar a continuar proposant xerrades i trobades de cara al proper curs.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar