Breaking News

30 d’abril 2017

RECULL DE FOTOS DE L'OBRA DE SANT JORDI I DELS 10 ANYS DE TEATRE DELS PARES I MARES AL VINYET!


PER FI! Després d'un munt de dies ja està acabat el recull de fotos de l'obra de teatre de Sant Jordi que vam representar als nens de l'escola el passat 21 d'abril: "LA MILLOR EXCURSIÓ DE LA MEVA VIDA"!

Ha estat realment difícil triar les fotos del recull, perquè n'hi havia per posar-les totes i que el vídeo durés fins demà al matí perquè eren totes boníssimes! Desitjo que l'espera hagi valgut la pena i que gaudiu molt del vídeo que inclou a l'inici un petit resum del que han estat 10 anys d'obres de teatre de Sant Jordi, realitzades pels pares i mares de l'escola. Pensar que ja han passat 10 anys des de la primera ens fa adonar de com de ràpid passa el temps!!

Em permetreu que feliciti tots els actors i actrius que han intervingut a l'obra, perquè cada any es superen més i més, i el resultat final realment ha estat fantàstic!

Moltes gràcies a tots els que heu col·laborat en que tot sortís tant bé i, sobretot, un record, una abraçada i molts petons a aquells pares que van començar amb això de les obres de teatre ara fa 10 anys... vosaltres vàreu plantar una llavor que ha anat creixent i esperem que continuï fent-ho durant molt temps perquè, la veritat... quan ens hi posem fa mandra... però després ens ho passem tant bé!!!

Poseu el vídeo en Qualitat HD que val la pena!

Reaccions:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar