Breaking News

06 de juliol 2016

SOLSONA CONTARONDES: US PODEU INSCRIURE FINS AQUEST DIJOUS!

L'Ampa El Vinyet juntament amb altres entitats organitzem el primer Solsona ContaRondes:

Solsona ContaRondes és una activitat familiar per les tardes dels divendres de juliol consistent en una ruta per alguns punts del nucli antic de Solsona on s’explicaran contes, rondalles i àlbums il·lustrats als assistents, amb l’objectiu de promoure el gust per la lectura i dinamitzar aquesta zona. 

Les rutes es faran els divendres 8, 15, 22 i 29 de juliol a les 7 de la tarda. El punt de trobada serà a la Plaça de la Biblioteca on es recolliran les acreditacions, l’últim punt de les rutes serà el Saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató. En aquesta primera edició hi hauran 4 punts i la temàtica de les històries interpretades versarà sobre els quatre elements (terra, aigua, foc, aire).

S’acabarà el Solsona ContaRondes amb una sessió per adults el divendres 29 de juliol a les 21.30h al Tatrau. 

L’activitat està recomanada als infants de 3 a 12 anys que han d’anar acompanyats d’un adult. Hi ha 20 places infantils per cadascuna de les rutes i 60 per a la sessió nocturna d’adults. 

L’activitat té un cost simbòlic per assegurar l’assistència un cop feta la inscripció. Les inscripcions es faran a la Biblioteca, no es considerarà cap inscripció vàlida fins que no s’hagi abonat l’import corresponent. 

Ruta de contes tarda:
Infants: 1€
Adults: 3€ 

Sessió nocturna per a adults:
1€ per qui ja hagi fet alguna ruta de tarda
4€ per qui s'apunti de nou

Ho organitza la Biblioteca amb la col·laboració de la UBIC, el Tatrau i les Ampes del Vinyet, Setelsis, Arrels i Escola Municipal de Música i amb l’assessorament de la Montse Colilles (psicòloga psicoanalista, formadora i assessora d’educació infantil i coordinadora del grup de treball Art i Literatura de l’Associació de Mestres Rosa Sensat) 

ANIMEU-VOS!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar