Breaking News

09 de juny 2016

FESTA FINAL DE CURS 2016 - RESUM DE LA FESTA, FOTOS I VÍDEO


DISSABTE VAM FER FESTA GROSSA! Malgrat que el temps semblava estar disposat a fer la guitza fins al final, i fer-nos patir de valent, vam poder celebrar la Festa de Final de Curs 2015/16, i fer tot el que hi havia previst! Va ser divertit, intens i molt emotiu!

Foto-Col
Primer de tot agrair a tothom que va poder venir, que va ser moltíssima gent: els que van participar en els tallers que hi havia preparats, els que es van quedar a sopar, a fer el bingo, a acomiadar els de sisè i a fer quatre ballaruques al final de festa i sobretot moltes gràcies als que es van "currar" els tallers, van muntar i desmuntar i organitzar! Molt bona feina tots plegats!

Taller de Zumba

Durant la tarda-vespre hi va haver tallers per a tots els gustos: futbol-sala, zumba, bombolles de sabó, foto-col, còctels, henna, maquillatge, jenga i dibuix/graffiti; i els nens (i els pares) corrien amunt i avall per no deixar-se res per fer.

Taller de Henna


Després dels tallers, els nens de l'escola ens van cantar cançons i ens va fer balls que havien preparat especialment per a la festa. I el sopar, al pati dels Petits, el van preparar els restaurants La Cabana d'en Geli, Tonetto i El Càmping, per a 400 persones, que déu n'hi do!! Havent sopat es va fer un bingo, on es va donar un lot de productes de la carnisseria l'Espetec.

Bingo
Quan es va fer ben fosc, va ser l'hora de fer el Pas dels Grans.

Aquest any és el primer any que tenim promoció de sisè (ja passen a secundària!) i es volia fer un acte a la Festa de final de curs de manera que tota la comunitat educativa del Vinyet pogués acomiadar-los i... déu n'hi do també de les sorpreses que hi havia preparades!

Parlament Raquel i Joana
La Raquel va llegir un text recordant moments viscuts amb els de sisè durant aquests nou anys a l'escola, amb l'ajuda de la Joana Salas, i l'Esteve va fer un quadre espectacular de la promoció de sisè que els va ben emocionar a tots.


Els pares de sisè (molts dels quals també s'acomiaden) van dir unes paraules i després tots els alumnes que aquest any marxen van voler dir-hi la seva des de l'escenari, expressant el què sentien i fent-nos emocionar una altra vegada.

Passadís de torxes
Els companys de cinquè els van fer un passadís de torxes enceses per a fer el Pas Endavant i aquí fins i tot l'apuntador s'eixugava alguna llàgrima. I per acabar, es va passar un audiovisual del seu pas per l'escola, que els va fer riure a estones i emocionar en altres (ja us ho he dit que va ser una festa intensa!)


I així es va posar el punt i final a l'acte de comiat, abans de dedicar-nos en cos i ànima a fer unes quantes ballaruques per acabar la festa!!

AUDIOVISUAL SISÈ 2016


Per a veure'l en alta definició, us recomanem que canvieu la configuració de visualització del vídeo a Youtube a 1080p HD.

RECULL DE FOTOS DE LA FESTA



Va ser una gran festassa, amb moltíssima participació, i només ens queda desitjar que l'any vinent, més i millor!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar