Breaking News

10 de maig 2016

INFORMACIÓ TORNEIG FUTBOL SALA DEL 16 DE MAIG

Aquí hi trobareu tota la informació necessària de la Jornada Esportiva del Vinyet que organitzen els alumnes de sisè per recaptar diners per a l'excursió de final de curs: els grups, els horaris dels partits, els aparellaments d'equips i els quadrants de la fase final del Torneig de futbol sala. Dedicarem tot el matí de dilluns a l'esport i esperem que el temps ens respecti!

Estem molt contents perquè s'han inscrit un total de 10 equips, amb nens i nenes de totes les escoles de Solsona, i fins i tot amb algun jugador de Manresa! Moltes gràcies a tots per apuntar-vos!

Els equips inscrits estan formats per jugadors de 6 a 12 anys, que esperem s'ho passin molt bé, i n'hi ha per a tots els gustos: mixtes, de diferents edats, amb més o menys experiència...

La normativa del torneig de futbol sala estableix que es classificaran per als quarts de final els dos equips que obtinguin més punts de cada Grup (primer i segon qualificat), juntament amb els dos millors tercers del conjunt d’equips, per tant tots tindran l'oportunitat de jugar uns quants partidets!

També posem a disposició dels assistents, participants i acompanyants, una taula de tennis-taula i uns quants taulers d'escacs per a fer partides ràpides, i també hi haurà servei de Bar.

Ens fa molta il·lusió aquesta primera Jornada Esportiva del Vinyet i intentarem fer-ho tant bé com sabem! Ens veiem dilluns!

Per consultar la normativa del Torneig si us plau cliqueu el següent enllaç!

NORMATIVA TORNEIG

Preus Servei de Bar:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar