Breaking News

23 de maig 2016

ÈXIT AL CAMPIONAT PROVINCIAL D'ESCACS! ENS CLASSIFIQUEM PER AL CAMPIONAT DE CATALUNYA!


Aquest dissabte passat es va celebrar el Campionat Provincial d'escacs a Lleida dels Jocs Esportius de Catalunya i en representació de la comarca del Solsonès hi van participar quatre alumnes de l'Escola El Vinyet que van ser els que van obtenir els millors resultats a la Fase Comarcal

El matí no podia anar millor i dels quatre, com a mínim tres aniran directes a disputar el Campionat de Catalunya que es celebrarà el proper dissabte 28 de maig a l'Hospitalet de l'Infant o a Reus, encara ens ho han de confirmar. 

Al Campionat de Catalunya hi van els vuit primers classificats de cada categoria provincial: Sub-10, Sub-12 i Sub-14 anys.


En David Casaldàliga va aconseguir el segon lloc en la categoria Sub-12 i, en la categoria Sub-10, en Guillem Sances va quedar cinquè, en Nil Angrill va quedar setè i en Joan Cardona va quedar en desè lloc.

En principi a la Final de Catalunya hi hauran d'anar en David, en Guillem i en Nil, no obstant això atès que en Joan va quedar desè, si hi ha alguna baixa podria ser que també hi hagués d'anar.

Estem molt contents i orgullosos que tregueu tant profit de l'extraescolar d'escacs amb en Joan Figueras i que obteniu tant bons resultats, continueu així!!

Nois, esteu fets uns cracks! 
Moltíssimes felicitats i molta sort per dissabte vinent!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar