Breaking News

07 de març 2016

ELS DE SISÈ VENDRAN SAMARRETES!


Els alumnes de sisè, per tal de recollir diners per a l'excursió de final de curs, posen en marxa aquest proper dimecres a la tarda una parada per a que, qui vulgui, pugui fer comanda de samarretes.

Totes les samarretes tenen un preu únic de 8,00 euros i hi haurà dos colors a triar: el verd i el fúcsia. 

La parada estarà a l'entrada de l'escola des d'aquest dimecres, tots els dies, a partir de les 16:30h, durant un parell de setmanes, ja que primer es vol fer una estimació de les samarretes que s'han de fabricar, d'acord a les comandes que es rebin.

A la parada trobareu mostres de les samarretes amb diferents talles que us podreu emprovar, i així anar sobre segur. Hi ha dos models de samarreta: el model normal, que pot triar-se en verd o bé en fúcsia i un altre model més entallat que només serà de color fúcsia.

Us expliquem les talles i els colors que hi ha per triar:

Samarretes INFANTILS:
Talles 4/5, 6/8 i 10/12 (VERD o FÚCSIA)

Samarretes tallatge NORMAL:
Talles S, M, L, XL, XXL (VERD o FÚCSIA)

Samarretes tallatge DONA:
Talles XS, S, M, L, XL, XXL (NOMÉS FÚCSIA)


Totes les samarretes tenen un preu únic de 8,00 €.
Us animeu a col·laborar?

3 comentaris:

  1. És molt xulo el dibuix!

    ResponElimina
  2. Ahir els de sisè vam tancar la paradeta de samarretes! Moltes gràcies a tots els que hi heu col·laborat! Si no heu pogut passar o us heu descuidat algun encàrrec, només ho heu de dir a algun pare, mare, nen o nena de sisè i ho afegirem a la comanda! L'Olga Viladrich, a la seva botiga té les mostres de les samarretes per si us les voleu emprovar!
    Moltes, moltes gràcies!

    ResponElimina
  3. Hola! Com que encara hi ha gent que ens demana samarretes de sisè, i ens queda per fer la darrera estampada de samarretes, avui farem una estona de parada a la porta de l'escola (si no plou) per acabar de recollir les comandes d'última hora i ja tancarem les comandes definitivament.
    I sobretot, dir-vos que les famílies de sisè estem supercontentes i agraïdes del munt de gent que heu col·laborat comprant les samarretes per a l'excursió de final de curs! Moltes gràcies!

    ResponElimina

Gràcies per comentar