Breaking News

09 de març 2016

PORTES OBERTES AL VINYET 2016



Diumenge vam viure un fantàstic dia de Portes Obertes, amb molta afluència de famílies de l'escola, famílies que encara no hi són, mestres d'altres escoles,... molta gent a qui els interessava conèixer una mica més El Vinyet, de primera mà.


Mentre a les aules dels mòduls i de l'edifici de petits hi havia l'equip docent, pares i mares de l'escola, i alumnes de tots els cursos, rebent aquells visitants que volien saber, veure els treballs que s'hi exposaven i provar i tocar els materials que utilitzem, a la biblioteca l'equip directiu i l'AMPA feien una xerrada per a explicar el projecte educatiu de l'escola i els serveis que s'ofereixen.

Aquest any també es va comptar amb l'ajuda de dues alumnes del darrer curs, que van voler explicar què feien els Grans amb les seves pròpies paraules. Sentir-les i veure-les parlar davant d'aquell grup d'adults, com es van explicar i com van respondre preguntes que es van plantejar, amb aquella confiança i seguretat, ens reafirma que les coses s'estan fent com s'han de fer, que els resultats estan a la vista i això ens omple d'orgull. Val a dir que estem segurs que qualsevol altre nen o nena que hagués participat en la xerrada ho hagués fet perfectament bé, perquè si una cosa tenim clara és que aquests nens i nenes ens sorprenen cada dia i constatem que han interioritzat unes capacitats, com la de parlar i expressar-se en públic, que més d'un adult voldríem per a nosaltres. 

Les sensacions de la jornada van ser molt agradables i ens agrada pensar que entre tots vam aconseguir respondre i aclarir dubtes i algunes pors, i que ens vam saber explicar. En qualsevol cas, dir-vos que l'escola està sempre oberta per a aquells que en vulgueu saber una mica més i que podeu contactar amb l'Ampa mitjançant el correu ampaelvinyet@gmail.com. 

Aquest és el vídeo elaborat pel tutor de Mitjans Rubén Pérez, fent un petit resum de la història del Vinyet
ESCOLA EL VINYET from Mitjans Vinyet on Vimeo.

1 comentari:

  1. No havia vist el vídeo fins avui. Us felicito, m'ha encantat. Té el toc d'emoció i de connexió que tenen les coses que feu, potser pq les feu des del cor..... Molt, molt, molt i molt xulo, de veritat!

    ResponElimina

Gràcies per comentar