Breaking News

06 de desembre 2015

LES FAMÍLIES DE SISÈ US VOLEM DONAR LES GRÀCIES!


Aquest dissabte passat a la Fira del Tió els nens de sisè van posar paradeta per vendre les manualitats que havien fet, amb l'ajuda dels pares, per fer diners per a l'excursió de final de curs i... va ser increïble!

Un munt de gent va passar per la parada, de fora i de casa i sobretot del Vinyet! Moltíssimes gràcies a tots per venir, comprar i ajudar-los! També hem d'agrair a l'organització de la fira per donar-los aquesta oportunitat, que han aprofitat al màxim!


Semblava difícil haver de gestionar la parada tots sols, però en un tres i no res es van posar en el paper de venedors experimentats. Quin goig de veure'ls com treballaven, s'adreçaven a la gent i els explicaven perquè feien la parada i què venien! La gent va col·laborar molt, va comprar tant que a mitja tarda ja no quedava res per vendre i els nens de sisè van allargar la parada una horeta més agafant encàrrecs, que de seguida es posaran a fabricar per decorar els arbres de Nadal de les famílies de Solsona. De fet, tenen previst tornar a fer parada el dia 18 de desembre al mercat setmanal i algun altre dia a porta de l'escola per si algú no va poder venir i li interessa tenir alguna de les boles que han fabricat, alguna "catalaneta", o algún tionet, que van ser els productes que van agradar més!


Estem tots molt agraïts, els nens i els pares, i moooolt contents per la bona rebuda que han tingut les coses que s'havien preparat per a la parada i per la predisposició de la gent a col·laborar. També hem de dir que els nens han après molt d'aquesta experiència, que han treballat molt bé en equip, que s'han gestionat en torns per no tancar la parada en tot el dia i que no han hagut de demanar ajuda en cap moment. De debò que ens han deixat ben impressionats als pares de sisè. Moltes felicitats nois, amb aquesta actitud podeu fer tot allò que vulgueu, perquè amb aquestes ganes i amb aquesta empenta no teniu aturador!

Moltes, moltíssimes gràcies a tots els que heu passat per la parada, hi heu comprat o heu fet algun encàrrec, ens heu fet molt contents a tots!!

Les famílies de sisè.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar