Breaking News

04 de desembre 2015

ELS DE SISÈ FAN PARADA A LA FIRA DEL TIÓ! DISSABTE 5 DE DESEMBRE

Aquest any tenim el primer sisè de l'escola, i ja sabreu que està previst que facin una excursió de final de curs molt especial, que serà la millor manera d'acomiadar la primària. 

Aquesta excursió, que es planteja gairebé com un projecte de curs, els suposa haver de fer tota la feina de planificació del viatge: decidir on van, fer tots els càlculs del cost del viatge, de l'estada, del menjar,... ,una feinada que estan fent molt bé i amb moltíssima autonomia. Com que la intenció és que tots els alumnes de sisè que vulguin puguin anar-hi, el grup ha pensat que calia moure's per a poder fer calaix i que l'excursió els surti el més econòmica possible i pugui estar a l'abast de tothom. 

Així doncs, aquest dissabte, a la primera edició de la Fira del Tió de Solsona, els alumnes de sisè del Vinyet faran parada a la Plaça Major per a vendre decoracions de Nadal, i manualitats fetes per ells, amb l'ajuda de les seves famílies.


Els fa molta il·lusió, han treballat molt i en tenen moltes ganes, així que ja sabeu, passeu-vos per la Fira del Tió i per la parada dels de sisè! Ajudeu-los a anar de colònies!


1 comentari:

  1. Aquest divendres davant de l'Ajuntament els de sisè tornen a fer parada. Passeu-vos si voleu col·laborar!

    ResponElimina

Gràcies per comentar