Breaking News

01 de desembre 2015

GRAN TALLER DE GEGANTONS I CAPTA PER LA MARATÓ 2015!


Unes 250 persones van participar dissabte 28 de novembre a la tarda, a l’activitat organitzada per a La Marató d’enguany.

Les Ampes de les escoles de primària de Solsona (Setelsis, Arrels i Vinyet), l'Agrupament Escolta, l'Esplai Riallera, els Gegants del Tros i la Patinfanjàs, hem sumat esforços per fer un acte encara més participatiu. A les 16:00 h hem fet un taller de gegantons en que els infants amb la seva imaginació i les seves mans han convertit simples caixes de cartró en dracs, llops, princeses, gegantones atrevides, i simpàtics gegantons.


També s’ha pogut ballar la flashmob d’aquest any de la Marató! Hem après els primers passos, seguint les instruccions de les joves voluntàries i hem acabat pujant grans i petits a l’escenari de la sala Polivalent per ballar la flashmob.


Per berenar hem pogut menjar una broixeta de fruita, tot fent un donatiu per a la Marató. Un berenar molt saludable i adequat tenint en compte el tema de la Marató d’enguany (diabetis i obesitat).

Al taller de gegantons hi han participat els nens i nenes que ja cada dissabte van als escoltes o a l’esplai i també molts altres infants que acompanyats amb les seves famílies han volgut passar una tarda molt entretinguda.


A les 18:00h ha començat el passacarrers amb capta fins a la plaça Major, els infants hi han participat amb el gegantó que han fet però també ens han acompanyat els Gegants del Tros, el drac de l’escola Setelsis i altres gegantons que han portat les famílies. Músics voluntaris de la Patinfanjàs han col.laborat amb l’acte posant la música que han ballat tots els participants a la capta.


S’ha recaptat un total de 423,44 € que seran tots destinats a la Marató. Les despeses de material del taller s’han assumit des de les tres Ampes.


Volem agrair a tothom qui ha fet possible que l’activitat fos un èxit: als pares i mares de les Ampes que han vingut a col·laborar, als caps de l’esplai i els escoltes, als Gegants del Tros per acompañar-nos a la capta i ajudar-nos a a organitzar el taller, i als músics de la Patinfanjàs que sense música no hi ha festa. I un agraiment molt especial a tots els nens i nenes que han vingut i a les seves families per acompanyar-nos.

Gràcies per la vostra col.laboració!

Més fotos...

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar