Breaking News

23 de novembre 2015

XERRADA: "MAMA VULL SER PRIMA I SEXY!"


“Mama, vull ser prima i sexy!”

​Aquest és el contundent i explícit títol de la xerrada que dimecres vinent, dia 25, pronunciarà a Solsona la reconeguda sociòloga i gestora pública Marina Subirats. És l’acte amb què el Solsonès commemorarà enguany el Dia internacional contra la violència envers les dones. Tindrà lloc a les set de la tarda al saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató. 

L’Ajuntament de Solsona, el Consell Comarcal del Solsonès, a través del Servei d’Informació i Atenció a les Dones, i l’Associació de Dones del Solsonès són els organitzadors d’aquesta activitat. La xerrada, que és oberta a tothom, però especialment adreçada a pares i mares d’infants i a professionals de l’educació, se centrarà a analitzar l’impacte sobre les nenes dels estereotips de gènere i els cànons de bellesa que difonen els mitjans de comunicació. S’hi tractarà també el fenomen de la hipersexualització de les nenes que es reflecteix en la publicitat. 

Autora de diversos llibres sobre educació i igualtat de gènere, Marina Subirats explicarà com neutralitzar l’efecte de la pressió social que reben les nenes quant al culte al cos i els cànons de bellesa femenins i els models de seducció que ens envolten contínuament en la publicitat i els mitjans de comunicació. 

Abans de la conferència, es farà la lectura del manifest institucional del Dia internacional contra la violència envers les dones. Col·laboren en aquesta convocatòria, que és d’entrada lliure, l’Institut Català de les Dones i el Pla de barris de la Generalitat de Catalunya.

Reaccions:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar