Breaking News

30 de juny 2015

FESTA DE FINAL DE CURS 2014 / 2015

Diumenge 21 de juny vam celebrar la festa de final de curs 2014/15, amb un dia farcit d'activitats!

El matí va començar amb una gimcana pel voltant de l'escola i després ens vam traslladar fins a la sala polivalent on la Maria Navarrete ens va fer suar la cansalada amb les seves cançons i danses. Riure vam riure molt, això si!


Els nens i nenes van dinar primer i després, mentre els pares dinàvem, vam poder gaudir d'un espectacular concert d'en Santi Arisa que va tenir els nens embadalits. Al final del concert fins i tot algun espontani va pujar a l'escenari a cantar!


També vam celebrar el I Concurs de Postres del Vinyet, on el jurat, que eren tots els asssitents, va poder tastar uns postres dignes del millor restaurant. 

Enhorabona a tots aquests cuiners i cuineres, i moltes gràcies! Que sabem que alguns van dormir ben poc per poder tenir apunt les seves creacions!!

El resultat dels vots obtinguts va ser el següent:

1r premi.- Tate i Nil
2n premi.- Clara i Arantxa
3r premi.- Gemma i Jofre


En acabar la festa en Joan va fer pujar la Teresa i la Mercè, de l'equip directiu de l'escola fins a aquest any, que deixen els càrrecs per donar pas al nou equip directiu, en representació del qual teníem a la Raquel i l'Anna. La Teresa i la Mercè es van acomiadar com a directora i secretària, l'Ana també deixa el càrrec de cap d'estudis, amb un emotiu parlament, i l'Anna i la Raquel van fer la presentació oficial del nou equip, que es completa amb la Marta com a secretària.

Moltes gràcies Teresa, Mercè i Ana i molta sort i encerts Anna, Raquel i Marta!


Us deixem un recull de fotos de la Festa de final de curs, que us podeu descarregar.

Cliqueu sobre la foto!
Fotografies: Pilar Oriola, Anna Montaner, Eva Casals

1 comentari:

  1. Tinc un video molt bó de les danses amb la Maria Navarrete... però he pensat que igual perdria algunes amistats! Hahahaha

    ResponElimina

Gràcies per comentar