Breaking News

17 de juliol 2015

INFORMACIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2015-2016

Per al proper curs s'ha ampliat el ventall d'activitats esportives segons els resultats de l'enquesta que es va passar a totes les famílies a prinicipis d'any. Tal i com es va aprovar en l'Assemblea de socis del mes de maig, s'ha creat la Secció Esportiva Escolar per tal de promoure les activitats esportives a la nostra escola ja s'ha tramitat la sol.licitud d'adhesió al Pla Català de l'Esport i el registre de la nostra secció al Registre d'entitats esportives de la Generalitat de Catalunya.

HORARI ACTIVITATS

Les activitats es realitzaran al migdia de 12:30 a 13:30 o a la tarda de les 16:30 a les 17:30 hores. (Excepte piscina que és fa de 17 a 18h).

Totes les activitats començaran el mes d’octubre i finalitzaran el mes de maig. (excepte piscina que comença el setembre)

PREU

El preu mensual serà de 15,00 €, excepte escacs, multiesportiva i atletisme que serà 12,00 €/mes (s’han ajustat els preus al cost que suposen les activitats). Es cobrarà cada mes a l‘avançada, mitjançant un càrrec en el compte bancari. De l'activitat de natació s’encarrega directament Espaigua de marcar el preu i fer el cobrament mensual.

INSCRIPCIÓ

La inscripció es realitzarà per via telemàtica com a data límit el dia 25 de juliol, a l'enllaç que us ha arribat per correu electrònic. S’anul·laran les activitats que no s’hagi arribat a un mínim d’inscripcions.

En cas d’haver-hi més inscripcions que places disponibles, es farà un sorteig per assignar les places (només en els alumnes que s’hagin inscrit abans del 25 de juliol).

Per qualsevol aclariment o informació contacteu amb nosaltres a través del correu de l'Ampa: ampaelvinyet@gmail.com 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar