Breaking News

28 de febrer 2015

FASE COMARCAL DE TENNIS TAULA PER EQUIPS 2015


Avui s’ha celebrat la fase comarcal de tennis taula per parelles a les instal·lacions esportives de l’IES Francesc Ribalta de Solsona. En aquesta activitat, promoguda pel Consell Esportiu del Solsonès, hi han participat uns trentena de nens i nenes dels centres escolars de la comarca.

Aquesta activitat ha comptat amb la participació de quatre parelles de l’Escola el Vinyet, dos en la categoria masculina i dos en la femenina.

Pel que fa a la categoria femenina hi han participat l’Ada Santos i la Joana Sales i la segona parella estava formada per la Berta Vàzquez i La Paula Santaulària.

Pel que fa a la categoria masculina hi ha participat el David Casaldàliga i el Gerard Redorta i la segona parella formada per l’Andreu Sances i el Pol Ribera.

Finalment desprès de la fase de classificació l’Ada i la Joana Sales han quedat en la quarta posició en la categoria femenina i pel que fa a la categoria masculina s’ha viscut un interessant partit per la lluita pel tercer lloc i finalment la victòria ha estat per la parella formada pel David Casaldàliga i el Gerard Redorta. L’Andreu Sances i el Pol Ribera han quedat quarts classificats.

Moltes felicitats vinyetaires!



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar