Breaking News

26 de gener 2015

S'INAUGURA "EL 6", EL SERVEI D'INTERVENCIÓ SOCIOEDUCATIVA DEL SOLSONÈS

Les responsables del centre, l'Ester Faura i l'Olalla Pareja 
Foto: Ramon Estany

El dimarts 20 de gener es van inaugurat oficialment les instal·lacions d’El 6, el Servei d’Intervenció Socioeducativa del Solsonès. Aquesta va començar amb la presentació i benvinguda a càrrec de la consellera comarcal de Benestar Social, M. Àngels Taribó, que va remarcar la importància d’aquest centre, atès que “la tasca preventiva en infants i adolescents és essencial i si existeix aquesta necessitat, com és el cas de la nostra comarca, és de vital rellevància cobrir-la”. Seguidament, les tècniques del centre obert van presentar el nou servei abans que el director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Josep Maria Forné, com a convidat inaugural, clogués els parlaments.

A la inauguració, a banda dels ja esmentats, hi han assistit representants de les escoles i les ampes de la comarca i diferents entitats del Solsonès. 

El centre, situat a cal Porrer (C/ Llobera, 14) –edifici en propietat del Consell Comarcal-, ja duu a terme les activitats de forma normalitzada i durant les festes de Nadal es va dur a terme una jornada de portes obertes combinada amb diferents tallers per tal de donar-lo a conèixer. El 6 està adreçat a nens i nenes de 10 a 16 anys que es troben en situació de risc social, però les activitats que s’ofereixen s’aniran alternant amb altres d’adreçades a la població en general. Durant aquest any 2015, El 6 vol iniciar itinerància a altres municipis de la comarca. 


El 6, un nou espai de tasca preventiva

El 6 és un nou espai socioeducatiu per a infants i joves amb la voluntat de realitzar una tasca preventiva a través de diferents activitats com són els jocs, els tallers i el reforç escolar. Aquest servei diürn, que s’ofereix des de Serveis Socials del Consell Comarcal amb el suport del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, es duu a terme fora de l’horari escolar i busca la compensació de les deficiències socioeducatives de les persones que hi acudeixen a través de diferents activitats. 

L'aula compta amb equipament informàtic

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar