Breaking News

06 de novembre 2014

12a EDICIÓ DELS PREMIS EL CAC A L'ESCOLA


El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat, ha convocat la dotzena edició dels Premis el CAC a l'escola, que tenen com a objectiu fomentar l'educació en comunicació audiovisual en l'àmbit escolar.

Els premis consten de dues categories, una adreçada a l'alumnat (des del segon cicle d'educació infantil fins a secundària postobligatòria) i una altra al professorat. En el primer cas, la finalitat dels premis és afavorir el coneixement i la interpretació del llenguatge audiovisual en els alumnes, amb una incidència especial en la percepció, l'anàlisi i la producció audiovisual, per tal que puguin adoptar un criteri propi quan reben continguts audiovisuals. 

Pel que fa al professorat, l'objectiu dels premis és fomentar experiències d'educació en comunicació audiovisual a l'escola, així com impulsar bons hàbits en el consum audiovisual dels infants i dels joves. 

L'edició d'enguany compta amb la novetat que els alumnes de batxillerat poden presentar el seu treball de recerca, que fan preceptivament per a l'escola, sempre que tingui vinculació amb l'audiovisual. 

Per a cadascuna de les sis subcategories es concedirà un primer premi, dotat amb 1.000 euros, i un segon premi, dotat amb 500 euros. 

Els destinataris del premis són les escoles premiades, atès que es tracta d'un treball fet pels alumnes sota la direcció del professor o professora. En canvi, en el cas dels treballs de recerca de batxillerat, els diners es lliuraran directament a l'estudiant. El mateix passa amb els premis adreçats al professorat, que es lliuraran als autors. La dotació econòmica per al conjunt dels premis és de 9.000 euros.


El presentador de l'acte de lliurament de la darrera edició, Jordi Gil, conductor del programa Info K, de Televisió de Catalunya, participa en un vídeo elaborat pel CAC per difondre la convocatòria del concurs.

1 comentari:

  1. Potser l'Infovinyet que s'està duent a terme aquest any es podria presentar al concurs, no?
    És una gran feina la que estan fent, i ho fan molt bé!

    ResponElimina

Gràcies per comentar