Breaking News

01 d’octubre 2014

ÚLTIMA HORA: CANVIS I NOVETATS

EXTRAESCOLARS
Ja sabeu que aquest mes d'octubre comencen les activitats extraescolars, per això ja teniu actualitzat al blog l'horari de les activitats que finalment es duran a terme, per a que les pugueu consultar i tenir-les sempre a mà.
Quadre extraescolars 2014/15

DOCUMENTS INTERNS
També dir-vos que, d'acord al que es va comunicar a l'assemblea ordinària de socis de l'AMPA, teniu a la vostra disposició els documents interns següents:

  • Estatuts de l'AMPA
  • Reglament de règim intern de menjador
  • Conveni de menjador 
Aquests documents estan protegits per una clau d'accés que us serà enviada per correu electrònic com a socis de l'AMPA en breu, per a que pugueu consultar-los. 

Estan penjats a l'apartat AMPA - DOCUMENTS INTERNS de la barra superior del blog.


Accés als documents interns

PROJECTE MILLORA DELS PATIS
A l'assemblea també es va parlar de treballar en un projecte de millora dels patis de l'escola, i invertir-hi part del romanent de l'AMPA. 

Al respecte s'ha de dir que uns quants pares entusiastes ja han posat fil a l'agulla per tal d'elaborar una proposta que caldrà consensuar. Es tracta d'un projecte col·lectiu, que durem a terme entre tots, i del que us anirem informant puntualment a mesura prengui forma i es disposi de més dades i pressupostos concrets. 

Esborrany proposta pista 1

ENGLISH CORNER
També, ben aviat, sorgirà una nova pestanya al blog de l'AMPA que us durà directament al nostre ENGLISH CORNER, una iniciativa de la Jackie, mama de cinquè i de la Núria, la nostra mestra d'anglès. 

El blog de moment està "under construction", però ben aviat ja estarà operatiu. Us informarem de com funcionarà tot plegat ben aviat!! 

Blog English Corner "under construction"

Bé, de moment és tot! Serà un curs ben mogudet, ple d'iniciatives, tallers i projectes que ens faran créixer encara més!! 

Quines ganes!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar