Breaking News

27 d’agost 2014

ESCALFANT MOTORS PER AL CURS 2014-2015!

AIXÒ JA S'ACOSTA!

Les obres del mòduls nous entren en la seva recta final, a falta de petits "detalls": encara falten les reixes de les finestres i el paviment del nou passadís de connexió, però esperem que aviat estiguin col·locats i tot quedi apunt per rebre de nou els nostres "vinyetaires"!

Així és com va quedant la cosa...

Aula nova costat pati
Aula nova costat Carrer Pedraforca
Passadís de connexió
Nova sortida al pati
Espai entre mòduls carrer Pedraforca

Acabem l'agost i després d’unes merescudes vacances, el quinze de setembre serà hora de tornar! Per a uns les vacances hauran estat massa curtes i els farà mandra tornar, i d’altres, ja deuen tenir ganes de retrobar-se amb la resta de companys, amics i amigues. També n’hi ha per als que serà el primer dia que arriben a l’escola i ja sabem que començar de nou no sempre és fàcil. Poc a poc i bona lletra!!

Aquest nou curs també és el curs en el que ens volen imposar la llei Wert, una llei que, en analitzar els seus continguts i objectius, crida a la resistència, la desobediència i la insubmissió,... i mira que som gent pacífica!!

Us deixo aquest vídeo de Macedònia, que ha comptat amb el suport de Somescola, entitat centrada en refermar el suport a l'escola catalana després de les sentències dictades pel Tribunal Suprem Espanyol. Aquesta cançó compta amb la col·laboració de Màrius Serra, Els Catarres, Mali Vanili, Xuriguera i Faixedes, Miquel del Roig i Landry el Rumberu.


ENS VEIEM AVIAT!!!

Reaccions:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar