Breaking News

17 de març 2014

XERRADA DE CARLES PARELLADA A L'ESCOLA EL VINYET. 19 DE MARÇ


CONVERSES SOBRE EDUCACIÓ AL VINYET. 
Escola i família: acompanyar el desenvolupament i benestar dels infants

Aquest dimecres 19 de març, a les 20:00 h,  a l’Escola el Vinyet de Solsona, Carles Parellada farà la següent xerrada: Escola i família: acompanyar el desenvolupament i benestar dels infants.

Carles Parellada és una persona cabdal en la pedagogia sistèmica, és mestre, pedagog i terapeuta sistèmic. Ha treballat molts anys a l’escola, tant a infantil com a primària compaginant-ho amb la formació permanent i la universitat. Actualment està treballant en el centre Arrels, un espai d'atenció integral a la persona, i a l'Institut Gestalt, entre altres.

Segons  Carles Parellada és impensable tenir èxit en el procés educatiu si no es tenen en compte la família i l’escola, la participació i relació dels dos contextos. Seguint aquests fils conductors, una de les particularitats de l’Escola el  Vinyet és la implicació de les famílies en tot el procés d'acompanyament dels nens i per aquesta raó hem cregut convenient convidar-lo.

Xerrada oberta a tothom. Assistència gratuïta. Cal inscriure’s prèviament a la secretaria de l’escola,  per telèfon trucant al 973 48 07 77 o via correu electrònic

Us hi esperem!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar