Breaking News

16 de juliol 2013

PREMIS BLOGS CATALUNYA 2013


El Bloc de l'Ampa El Vinyet, inscrit als VI Premis Blogs Catalunya 2013!

Aquests premis estan organitzats per l’Associació STIC.CAT ,amb l’objectiu de promoure la creació, manteniment i promoció de blogs en català. L'11 de juliol ja hi havia més de 750 blogs en català inscrits!

Els premis es lliuraran en un acte públic a Granollers i, encara que no sabem si serà igual, en l'edició 2012 es va premiar amb un domini .cat els 31 millors blocs de les diferents categories temàtiques guardonades. És un molt bon premi! A veure si tenim sort!

Elecció per votació popular i jurat.

Els Premis Blogs Catalunya consten de tres grans categories: personals, professionals i corporatius i es resolen en una primera fase, per una votació popular que determinarà els finalistes de cada categoria. El resultat final el decideix el Jurat del certamen, que estarà integrat per persones de reconegut prestigi, així com guanyadors d’anteriors edicions. La valoració del Jurat atendrà, a més del resultat de les votacions populars, a cinc aspectes dels blogs: disseny, estructura, continguts, periodicitat i interactivitat.

Per aquesta edició 2013, els Premis Blogs Catalunya comptaran també amb dos premis especials que quedaran fora de la votació popular.
Premi del Jurat al millor blog de tots els inscrits
Premi Stic a les millors accions a les xarxes socials 2012

El període de votació popular ha començat aquest dilluns, 15 de juliol de 2013, a les 00:00 hores i finalitzarà el dia 2 de setembre de 2013 a les 24:00 hores.

Per a poder votar l'associació estableix que cal registrar-se prèviament com a usuari del lloc web de stic.cat, com a control de seguretat. El registre és molt senzill i es pot fer amb un email i password, o també amb l’usuari personal de Facebook o Twitter.

El Bloc de l'Ampa, ha quedat inclòs dins la categoria Educació, com a blog corporatiu.

Si voleu votar el Bloc de l'AMPA el Vinyet per a aquest premi, entreu a STIC.CAT!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar