Breaking News

17 de juliol 2013

CANVIS EN L'HORARI ESCOLAR PER AL CURS 2013-2014

Com podreu veure al blog de l'escola, s'ha aprovat per part del Departament d'Ensenyament, l'horari escolar per al pròxim curs 2013-2014:
matí: de 9:00 a 12:30
tarda: de 15:00 a 16:30

Aquest horari es desprèn de l'article 4.2 de l'ORDRE ENS/76/2013, de 30 d’abril, per la qual s’estableix el calendari escolar del curs 2013-2014 per als centres educatius no universitaris de Catalunya.

Estem treballant per oferir-vos els serveis extraescolars per tal de poder compaginar aquest nou horari i establir els preus corresponents el mes ajustats possible. 
Com a novetat per al pròxim curs rebreu durant la setmana que ve un enllaç electrònic, per fer la inscripció de forma telemàtica.

Us recordem alhora que ens teniu a la vostra disposició poder formar part de la junta de l'Ampa, enviant-nos un correu amb el vostre nom i cognoms a ampaelvinyet@gmail.com. 

Les persones que us heu interessat en formar-hi part, rebreu properament una convocatòria per a una primera trobada abans de començar el curs.

6 comentaris:

  1. I ja està? L'escola informa... i res més?
    No se'ns ha informat de res fins que s'ha aprovat! L'escola no ha dit absolutament res de que volia fer aquest canvi i ens enterem per l'Ampa i no per l'escola! I els pares no teniem res a dir?

    ResponElimina
  2. I el TUR(SEP) quan es farà? De 12:30 a 13:30?

    ResponElimina
  3. Voldria donar la meva opinió sobre el nou horari per al curs vinent.
    Ep, és la meva opinió personal i amb ella no pretenc ofendre ningú, però necessito plasmar el que penso sobre tot això.

    Personalment penso ja cansa que cada any es pugui modificar l'horari lectiu dels nens, sense informar prèviament de que es vol proposar aquest canvi a les famílies, i que ho trobis tot ja dat i beneït.

    Crec que aquest és un tema que caldria que vingués establert de base. El decret de la consellera Rigau només "aconsella" un horari, entre una forquilla més ampla d'hores, per tant la discussió per mitges hores o quarts d'hora amunt o avall no queda solucionada ni de bon tros.

    El que em molesta és que s'exposin arguments que diuen que això es fa pels nens, ho va dir Rigau quan va presentar el decret, quan en realitat fa tota la impressió que es tracta d'una petita compensació al col•lectiu docent per les retallades que ha vingut patint d'un temps ençà. Tots tenim família i és ben legítim intentar millorar les condicions laborals de cadascú, res a dir d'això, el que molesta que es vulgui disfressar d'una cosa que no és. No es tracta de proposar, posem per exemple, un canvi radical en la jornada escolar, que s'argumenta i s'explica a les famílies amb antelació per a que aquestes puguin avaluar els pros i els contres d'aquesta hipotètica proposta, pensant únicament en el benefici dels seus fills, que és l'únic que importa a les famílies, no ho oblidem, no, només s'ha parlat de moure mitja hora a la tarda. No veig els avantatges de plegar mitja hora abans a la tarda, ni els beneficis pel que fa al rendiment dels nens, i no ho veig perquè tampoc ningú m'ha intentat convèncer de que si que hi són, malgrat jo no els vegi. El que si que crec és que amb una hora i mitja a la tarda, amb el que tardem en posar-nos a la feina, famílies que arriben tard incloses, i els deu o quinze minuts últims de la jornada, ens quedarà ben poca estona aprofitable per les tardes.

    ResponElimina
  4. Totalment d'acord amb el comentari de l'Eva. Ha mancat la informació prèvia i ens ho hem trobat tot fet sense poder fer cap reflexió.

    ResponElimina
  5. Eines d'AMPA
    Guia per escollir la millor opció:
    http://www.fapac.cat/webfm_send/2567

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest enllaç és força interessant destacaria el capítol 5: "SI AL NOSTRE CENTRE ES PLANTEJA DEBATRE SOBRE LA JORNADA ESCOLAR, DE QUÈ HEM DE PARLAR?", on parla que un canvi en la jornada escolar és un debat prou important com per resoldre’l amb presses i de manera precipitada.
      Em pregunto qui ho ha decidit aquest canvi?, ha passat pel Consell Escolar? A qui beneficia? Llavors, es demana que cal preservar un bon clima i diàleg amb les famílies?

      Elimina

Gràcies per comentar