Breaking News

10 de juliol 2013

ANGLÈS PER A NENS, 13 RECURSOS DIGITALS PER A QUE PRACTIQUIN AQUEST ESTIU


La pàgina web WWWhatsnew.com publica un article que recull nou recursos digitals que poden ser de gran ajuda per als nens, i per als no tant nens, per a practicar l'anglès d'una manera entretinguda i amena durant l'estiu.

- Duolingo: Es tracta d'una aplicació que permet aprendre paraules, frases i expressions tot practicant l'audició. Existeix la versió web duolingo.com i versions per a mòbils. 

- Busuu per a nens: Aplicació per a Ipad especialment creada per al públic infantil, amb trenta unitats amb contingut educatiu.  

- Babyu: Jocs, vídeos, arxius d'audio, activitats… una web amb un anglès molt bàsic per a nens.

- Grammaropolis: Una web on cada personatge representa un element del llenguatge: pronoms, adjectius, verbs,... Inclou vídeos, llibres i jocs. La llàstima és que no es tracta una web gratuïta, ja que té un cost mensual de 4 dòlars.

- kindersay.com: Un portal de vídeos que conté més de 500 activitats creades específicament per a nens. 

- blanet.com: Classes online d'anglès per a nens. Son videoconferèncias amb un màxim de 4 alumnes i professores nadius, amb opció a una classe gratuïta per a verificar si es tracta del recurs que estem buscant. 

- Learn English Kids: Projecte del British Council amb activitats de tot tipus: jocs, vídeos, lectures, classes de gramàtica... 

- MingoVille: Exercicis, cançons i jocs en aquest projecte que ajuda els nens a millorar el seu anglès. El joc es situa en una ciutat habitada per flamencs que només parlen anglès, però no és gratuït, inclou una sessió de prova però té un preu de 24 dòlars cada 3 mesos.

- Primeras palabras: Aplicació per a Android que pot ajudar a millorar i ampliar el vocabulari dels nens. Un exemple de les moltes apps que hi ha sobre aquest tema a Google Play. 

Altres webs que també poden ser del vostre interès i que hem trobat remenant per internet són:

- Pitenglish: Web de vídeos per a nens. Aprèn nombres, colors, formes, adjectius, preposicions, cançons i moltes coses més.

- Petitaxarxa en anglès: Activitats amb un anglès molt bàsic per a nens.

- Biblioteca Iu Bohigas: Recull de jocs en anglès.

- Oxford Galaxy: Oxford Galaxy presenta sis galàxies amb diferents jocs que inclouen a més a més la possibilitat de veure una demostració de com funcionen.

Reaccions:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar