Breaking News

17 de juny 2013

CURS 2012-2013: RESUM DE LA FESTA DE FINAL DE CURS

Avui ha estat un gran dia! 


Ens ha fet molta calor, moltíssima, i ha estat un dia històric, però no per la calor, sinó perquè hem celebrat el primer concurs de paelles del Vinyet, amb un èxit espatarrant! S'han presentat vuit paelles a concurs i a dinar entre grans i xics gairebé ratllàvem els 240, tot un rècord!!

De ben segur que repetirem!

Pel  matí mentre els participants preparaven els estris per al concurs, uns tallant ceba i fent sofregit, altres seguint la recepta de la iaia fil per randa, i altres amagant els seus ingredients secrets, els nens estaven ben distrets amb les activitats que els havien preparat. 

El concurs ha estat molt disputat i totes les colles de cuiners s'han esforçat molt a cuinar el millor arròs, amb receptes ben variades, paella valenciana, de conill i cargols, de costella i sípia, rissotto,... per a tots els gustos, vaja!!

El "jurat d'experts" ha valorat que les millors paelles han estat les següents:

Cullerot d'or: Dani Villero
Cullerot de plata: Carles Santana
Cullerot de bronze Ester Subirà

Les paelles estaven totes molt bones, la prova és que no n'ha quedat ni una engruna!

Per als nens hi ha hagut una sorpresa extra: una festa de l'escuma, on s'ho han passat pipa i s'han fet passar la calorada!
També hi ha hagut temps per ensenyar a tothom la baldufa d'or rebuda pel Bloc de l'Ampa a Madrid, i per acomiadar la Judit Gisbert i la Remei Bueno que aquest any deixen la junta de l'Ampa. Se us trobarà a faltar noies!

Tot plegat, una gran festa! 

Cal felicitar a tots els "currantes" que han estat organitzant, posant toldos, parant taules, omplint neveres, traginant cafeteres, etc... per organitzar una festa tan xula com la d'avui!! L'any vinent hi tornem... però, si pot ser, que no faci tanta calor!

Si teniu més fotos, envieu-les al correu de l'ampa ampaelvinyet@gmail.com o al correu del bloc ampavinyet@gmail.com que les penjarem!!


2 comentaris:

  1. Hi ha rumors de tongo a les votacions de la paella... no dic res jo... jejeje

    ResponElimina
  2. Jo també ho penso que hi ha hagut tongo!! Eh tortugues!! eh mares fulletes!!!

    Moltes felicitats a tots els cuiners i cuineres, que sou molts valents.

    ResponElimina

Gràcies per comentar