Breaking News

11 de juny 2013

EL BLOC DE L'AMPA BALDUFA D'OR AL VII PREMI ESPIRAL EDUBLOGS 2013!

Hem guanyat el primer premi! Baldufa d'or per al Bloc de l'Ampa.

Dissabte passat, a Madrid, després d'una nit de dormir poc pels nervis, a les 10 del matí ens trobàvem a l'Aula Magna de la Escuela Politécnica de la Universidad CEU San Pablo, en un auditori ple de gent il·lusionada. Classes senceres d'alumnes de primària, secundària i FP vingudes de l'altra punta de la península, grups de mestres, mares i pares,... alguns ja sabien que s'hi trobarien, altres, com nosaltres, vam quedar completament corpresos per l'acte d'entrega de premis.

Realment va ser un acte molt emotiu, on a mesura que es donaven els premis ens anàvem adonant de la importància de rebre un reconeixement com aquest, del que ens hem de sentir tots molt i molt orgullosos.

El que més s'ha de destacar d'aquest reconeixement és que el concedeix un jurat format per un nombrós grup de professionals del món de l'educació. Per això, que hagin decidit que el Bloc de l'Ampa era mereixedor de rebre la Baldufa d'Or al millor blog d'Associacions de Famílies del VII Premi Espiral Edublogs 2013 té un grandíssim valor.

Vull fer menció dels nostres companys de candidatura, el 2n premi, amb baldufa de plata: per a Pinediques De Taradell i el 3r premi, baldufa de bronze per a Bloc AFA Escola Provençals: “Ets de l’AFA” i especialment a Educació i les TIC, baldufa de plata en Blocs de Recursos Educatius.

Us deixo el vídeo del moment de l'entrega del premi, on em van poder els nervis (ja ho notareu, que em tremolaven les cames i tot), però es que realment era molt emocionant viure el que estava passant allà. Em vaig deixar alguna cosa per dir, però la idea essencial crec que la vaig transmetre.

Només vam poder viatjar quatre a Madrid, però us ben asseguro que els vostres ànims des de Solsona ens van arribar. Després de rebre el premi, ja a la tarda, la quantitat de gent que va trucar, enviar missatges, compartir al facebook  i el gran suport rebut encara ens va deixar més emocionats i agraïts.

Us deixo també l'enllaç als blocs premiats, que val la pena visitar.
Enllaç a la notícia del Nació Solsona

Sigueu benèvols amb el vídeo... :)


I unes quantes fotos...

6 comentaris:

  1. Moltes gràcies a tothom pel munt de felicitacions que hem rebut! Sense vosaltres, que entreu al bloc, llegiu i comenteu no hauriem arribat fins aquí!

    ResponElimina
  2. OOOOOOOOOOOOO, que emocionant!! felicitats una altra vegada per fer-ho tot tant entenedor!! el video i les fotos, SUPERRRRRRRRRRRR!!

    ResponElimina
  3. Fantàstic!
    La feina ben feta no té fronteres... ;-)
    Salut!

    ResponElimina
  4. No sé que té aquesta escola, que any rera any t'omple d'emocions.
    Aquesta vegada, hem tornat a passar per sobre del llistó amb bona marca. Moltes felicitats, aquest bloc, es una currada i un "lujazo"
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Esteve!! Que bé que ja pots comentar! Fantàstic!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si noia, en informàtica tinc menys recursos que l'escola el vinyet.

      Elimina

Gràcies per comentar