Breaking News

11 d’abril 2013

EL TSJC VOL OBLIGAR A QUE LA CLASSE SIGUI EN CASTELLÀ SI HO DEMANA UN ALUMNE DE L'AULA

Altre cop tornem a parlar de la llengua a l'escola,... i el tema ja cansa!

Vegeu les darreres notícies als mitjans sobre la darrera interlocutòria del TSJC que, al meu parer, s'ha cobert de glòria, argumentant a favor del dret d'un sol alumne i, alhora, obviant els drets de tota la resta de la classe... SURREALISTA!

Rigau: "És impossible canviar la llengua del grup per un alumne"

Ensenyament ha recorregut la interlocutòria del TSJC davant del Suprem i no l'acatarà 

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha assegurat aquest dimecres que no contempla "la possibilitat d'executar la resolució" del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) "en els termes en què està presentada" i que estipula que cal escolaritzar en castellà tot el grup escolar quan ho demani un alumne. La consellera ha insistit que el Govern no aplicarà la interlocutòria perquè confia que la resolució al recurs que ha presentat davant del Tribunal Suprem "serà favorable" a la Generalitat.

Rigau ha remarcat que "és impossible que es canviï la llengua del grup" si ho demana només un alumne, perquè la llengua del grup "no és casual sinó que forma part del projecte lingüístic del centre", una competència del centre que li ve donada per les lleis orgàniques d'educació tant estatals com catalanes. "No és viable perquè no té en compte els drets dels altres pares", ha dit Rigau, per argumentar el seu convenciment que el Suprem acabarà donant la raó a la Generalitat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar