Breaking News

28 d’abril 2013

EL BLOC DE L'AMPA FINALISTA DELS PREMIS EDUBLOGS 2013!

FAMÍLIES DEL VINYET!!

Em fa molt feliç comunicar-vos que el Bloc de l'Ampa és un dels cinc finalistes en la categoria de blocs d'associacions de mares i pares d'alumnes del VII Premi Espiral Edublogs 2013!!! 

És una gran notícia, i ens hem de sentir tots molt orgullosos d'aquest reconeixement!! Sense tots vosaltres: els que entreu, comenteu, llegiu i compartiu el que trobeu interessant, el bloc no hauria crescut mai tant!  

Avui s'han publicat els finalistes, en uns premis que aquest any han acollit un total de 1.299 blocs participants en totes les categories. Els guanyadors es coneixeran el dia 11 de maig de 2013, i l'entrega del Premi es realitzarà a l'Aula Magna de l'Escola Politècnica Superior de la "Universidad CEU San Pablo” (http://www.eps.uspceu.es/) a Madrid el dissabte 8 de juny de 2013.

Serem un dels escollits???

BASES DEL PREMI
Aquest premi pretén:
  1. Valorar la importància i repercusió dels blocs en l'educació, como eina didàctica per al desenvolupament de continguts curriculars i motivació dels alumnes.
  2. Reconèixer el treball de molts professors i professores a la xarxa demostrant la seva utilitat pedagògica.
  3. Servir d'aparador motivador d'una corrent educativa dins la blogosfera, que ajudi a la generalització de l'ús de les TIC a l'aula.
  4. Afavorir corrents d'opinió i debat sobre la necessitat d'avançar en l'ús dels blocs en l'entorn educatiu.
  5. Oferir una selecció de bones pràctiques que animin a iniciar o consolidar l'ús dels blocs en entorns educatius, aprenent d'experiències d'èxit.
A efectes del premi, es considerarà un bloc educatiu o EDUBLOG aquelles publicacions digitals, d'accés lliure a través d'internet, amb continguts textuals i/o multimèdia amb un marcat caràcter pedagògic, didàctic o educatiu, bàsicament originals i inèdits, en què les aportacions dels seus autors s'organitzin de forma cronològica inversa.

9 comentaris:

  1. Molt i molt contenta que el bloc hagi arribat fins aqui!

    ResponElimina
  2. A veure que passa el dia 11...!

    ResponElimina
  3. Felicitats!!! La vetitat es que us ho treballeu molt, sempre s'hi pot trobar temes molt interessants!!!!

    ResponElimina
  4. Eva, d'entrada un gran aplaudiment per tu, que ets l'anima i els braços pencaires d'aquest blog

    Que hagi arribat a la final ja és un gran reconeixement públic!!! però pensa que, a banda d'aquest, també tens el de molts de nosaltres, que en fem ús de manera habitual, i que valorem la gran currada que hi ha al darrera.
    Endavant!!!

    ResponElimina
  5. FELICITATS EVA: ETS UNA GRAN BLOGAIRE!!!

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats!!!! I moltes gràcies per mantenir-nos sempre informats. Et veig passejant per la Cibeles (je, je, je...)

    ResponElimina
  7. Eiii! Moltes gràcies per la part que em toca, però això és per a tots, per tant si anem a la Cibeles haurem de fer un autocar!!

    ResponElimina
  8. Gracies Eva per la feina que fas, soposo que no ho valorem prou els de dins i un reconaixement des de fora fara que ens adonem de la feina que fas mil i mil gràcies per mantenir-nos informats i soposo que aviat veurem les fotos de l'entrega de premis a Madrid.

    ResponElimina
  9. Moltes felicitats Eva!!
    Gràcies per la feina que fas i que moltes vegades no es valora.
    Endavant!

    ResponElimina

Gràcies per comentar