Breaking News

25 de març 2013

2013 - JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA: EL GERARD FA MEDALLA!


Aquest dissabte, 23 de març, els alumnes de tercer de primària de l'Escola El Vinyet han participat als Jocs Esportius de Catalunya a Arbeca, en les proves d'atletisme, llançament de pes i salt de llargada. 

El Vinyet ja havia estat representat, en els JEEC en les proves de Cross 2011/2012 i 2012/2013 atès que  hi podien participar els escolars de primer cicle de primària. Aquest cop, però, ja fem tercer i ja podem participar a la resta de proves! 

Val a dir que tant a les proves de cross, com a la convocatòria d'aquest dissabte, déu n'hi do de la representació del Vinyet, tenint en compte que som poquets!

L'Oriol va fer l'acompanyament dels nostres "atletes" fins a Arbeca i, vist com van tornar els nens i nenes de contents, segur que l'any vinent repetiran! El resultat no els feia patir gens ni mica, perquè tal i com els deia l'Oriol, el que anaven a fer era a passar-ho bé. Tot i així, hem de felicitar el Gerard que va aconseguir una medalla en llançament de pes!


Fotos: Marisol Cots i Teresa Bosch
Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya és un programa de promoció esportiva establerta pel Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i organitzada pels consells esportius de Catalunya. 

Els jocs estan dirigits als esportistes en edat escolar de Catalunya. Les edats s'estructuren en categories, que estan relacionades amb els cicles d'educació.

Pels consells esportius el més important és aconseguir la màxima participació d'esportistes sense tenir en compte les seves condicions físiques o tècniques, i que aquests gaudeixin sempre d'unes activitats confeccionades amb criteris lúdics i formatius.

3 comentaris:

  1. Que grans,guapos,eixerits i esportistes que sou !!! Molts petonets desde Lleida!!!
    Araceli

    ResponElimina
  2. Els va agradar molt la sortida! Van arribar molt contents tots!

    ResponElimina

Gràcies per comentar