Breaking News

31 d’octubre 2012

CONCURSOS NADAL 2012

AJUNTAMENT DE SOLSONA...
La regidoria de Cultura de Solsona convoca, un any més, dos concursos de temàtica nadalenca ja consolidats aquestes dates, el de postals de Nadal i el de pessebres, oberts a tota la població. Les bases es mantenen pràcticament idèntiques a les d’edicions anteriors, si bé els premis per als deu millors pessebres passaran dels 60 euros als 50 euros cadascun i el lliurament es durà a terme l’11 de gener en lloc del dia de Reis.

El Concurs de Postals de Nadal arriba enguany a la seva desena edició. L’objectiu és escollir la il·lustració de la nadala i la portada de l’agenda d’activitats que el consistori editarà enguany per festes. El treball ha de ser de 14 per 18,5 centímetres, en disposició horitzontal o vertical, realitzat amb un procediment i tècniques lliures.

El termini d’admissió de dissenys es tancarà el 13 de novembre a la una del migdia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament (carrer del Castell, 20). L’obra s’ha de lliurar sense signar i cal adjuntar-hi un sobre tancat amb el nom de l’autor o autora i les dades de contacte.

La millor proposta de postal serà premiada amb 150 euros. El veredicte es comunicarà a la persona guanyadora el 16 de novembre i el lliurament del premi es farà l’11 de gener de l’any que ve a la sala de plens de l’Ajuntament.

Pel que fa al Concurs de Pessebres de Solsona, com és tradició, està pensat perquè hi participin particulars, famílies, escoles i entitats de la ciutat. Cal inscriure-s’hi a l’OAC municipal entre el 19 de novembre i el 12 de desembre. Els pessebres s’hauran d’exposar al públic entre el 20 de desembre i el dia de Reis i hauran de ser visibles, com a mínim, entre les sis de la tarda i les nou del vespre. Qui no disposi d’un espai pot sol·licitar-lo a l’Ajuntament.

Com sempre, les composicions que es presentin a aquest concurs poden ser clàssiques o modernes. Es premiaran els deu millors pessebres amb 50 euros cadascun. El veredicte es coneixerà el mateix moment de l’entrega de premis, el dia 11 de gener a les set de la tarda.

Les bases completes d’ambdós concursos nadalencs convocats per la regidoria de Cultura es poden descarregar de l’apartat de documents del web www.ajsolsona.cat .  

CONSELL COMARCAL DEL SOLSONÈS...
El Consell Comarcal del Solsonès ha convocat a les escoles del Solsonès a participar en el XXIIIè Concurs de Nadales. El concurs és obert a tothom i, especialment, als alumnes matriculats als centres escolars de la comarca del Solsonès i en el Centre de Formació d’Adults.

Només s'admetrà un treball per participant. Pel que fa a les escoles, en els cursos en què la decisió de participar en aquest concurs sigui unànime, caldrà que els professors facin una preselecció de manera que només puguin accedir-hi un màxim de 10 dibuixos o 10 nadales, segons correspongui, per grup classe.

Enguany, la participació inclou dues modalitats distribuïdes en deu categories.

A) Dibuixos de tema nadalenc
CATEGORIES
   A.1.)  de 2 anys
   A.2.) de 3 anys
   A.3.) de 4 a 5 anys
   A.4.) de 6 a 7 anys

B) Nadales
CATEGORIES
   B.1.) de 8 a 9 anys
   B.2.) de 10 a 11 anys
   B.3.) de 12 a 13 anys
   B.4.) de 14 a 15 anys
   B.5.) de 16 a 59 anys
   B.6) més de 60 anys

Els dibuixos presentats han de fer-se amb un sol color i en fulls mida DIN A-4, i les nadales han de ser originals inèdits i escrites en llengua catalana. Totes les obres presentades seran propietat del Consell Comarcal del Solsonès, que es reserva el dret de publicar-les.

Les obres presentades es poden enviar fins el divendres 23 de novembre a les oficines del Consell Comarcal del Solsonès afegint les dades personals de l'autor/a que s'escriuran al revers del treball, per aquest ordre: (alumnes) Nom i Cognoms, Edat, Curs i Escola (d'altres participants) Nom i Cognoms, Edat, Adreça i Telèfon.

Hi hauran premis pel primer, segon i tercer per a cadascun dels diferents grups d’edat de cada modalitat. Si el jurat ho creu convenient, podrà adjudicar un accèssit per a cada grup d’edat. És previst que cada escola participant rebi un lot de llibres.

El jurat del concurs estarà format per representants de les àrees de Cultura i Ensenyament del Consell Comarcal del Solsonès, persones vinculades a l'ensenyament i d'altres al món de les arts plàstiques, i el 17 de desembre es farà públic el veredicte. L'acte en què es lliuraran els premis, ajustats a cada categoria, serà el dimarts 18 de desembre a les 6 de la tarda.

Les bases del XXIIIè Concurs de Nadales es poden consultar a la web del consell. http://conselldelsolsones.org/

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar