Breaking News

03 de juny 2012

CURS 2011-2012: GRAN FESTA DE FINAL DE CURS

Amb l'Oriol Canals
Avui, malgrat que el temps ens ha amenaçat fins a l'últim moment, hem pogut celebrar "a lo grande" la festa de final de curs de l'escola. La Sala Polivalent feia goig de veure amb els tallers per a petits i grans i aquelles dues taules llarguíssimes, plenes a vessar.

Ens ho hem passat bé, hem dinat moooolt bé i l'Oriol Canals ens ha fet moure l'esquelet a gairebé tots.

Ja sabeu que avui hi havia "Rally fotogràfic" i que fins el dia 15 de juny teniu temps per presentar les vostres fotos (un màxim de 10 fotos de 400Kb). Les publicarem al bloc perquè tothom pugui apreciar el vostre art i després un jurat "d'experts" triaran les 5 millors fotografies en les categories d'adult i d'infant. També hi haurà un vot popular, definit per les fotografies més valorades a la web. Ja buscarem la manera que pugueu votar les vostres preferides i us donarem les instruccions per fer-ho.

Aquí teniu unes quantes fotos del dia d'avui, que no van a concurs. Si teniu més fotos, que segur que seran més bones que aquestes, i les voleu enviar, les afegirem al Recull de fotos de la festa.

MOOOOLTES GRÀCIES A TOTS!!!

2 comentaris:

  1. Enhorabona "amperos" pel tip de treballar que us vareu fer ahir, així com l´esforç per lligar tota la organització de la festa.
    La veritat és que va sortir tot molt bé.
    Gràcies també pels cuiners/es per la bona teca... ah! i molt bona idea la xerinola de l´Oriol Canal.
    Família Vilar_Casserras

    ResponElimina
  2. Enhorabona!! p3 tabalets

    ResponElimina

Gràcies per comentar