Breaking News

12 d’abril 2012

CURS DE DETECCIÓ DE GENIS I "NINIS". 30 HORES. INFANTIL I PRIMÀRIA

Jordi Roca
No puc deixar passar la ocasió de recomanar-vos que llegiu l'Apunt Docent del dia 26 de març del Diari ARA, escrit per en Jordi Roca.

En alguna altra ocasió crec que ja us he deixat altres "Apunts Docents" que trobareu per aquí al bloc, amb les més variades reflexions d'aquells mestres que estan cada dia amb els nostres fills i filles i que després van hi ho posen per escrit, amb un valor admirable, per ser jutjats per l'audiència.

Aquest cop, la reflexió d'en Jordi Roca m'ha fet esclafir en riallades perquè toca punts calents que més o menys tothom té presents, les diferències entre l'ideal i la realitat, els dubtes que es generen entre els pares..., sempre sense voler ofendre mai a ningú.

Tot parteix del vídeo de Sir Ken Robinson que també tenim penjat per aquí al bloc de l'AMPA... jutgeu vosaltres mateixos i ja direu el què...

També m'ha fet molta gràcia el títol d'un dels webs d'en Jordi Roca, anomenat "Educació Física, no gimnàstica!"... A vosaltres no us corregeixen també els vostres fills i filles i, encara ara, no hi ha manera?


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar