Breaking News

11 de desembre 2011

CAMINADA SOLIDÀRIA VINYET-SETELSIS PER LA MARATÓ


Primer de tot donar-vos les gràcies a tots els que us heu llevat ben d'hora, ben d'hora, per venir a la caminada solidària aquest matí de diumenge, amb un fred que feia, que deu n'hi do!

Ens hem reunit al Vinyet per fer la primera "plantada" del matí, al nostre petit hortet, i hem escoltat l'experiència en pimera persona de la Magda amb el transplament de còrnea, que ens ha encisat a tots amb un conte relacionat amb aquest tema que ha fet entendre als més petits la importància de ser donant.

La caminada ha estat una bona manera d'entrar en calor. Tots, i els nens els que més, han gaudit del camí, del paisatge i de la companyia fins a Setelsis. Cal dir que quan hem passat per la Cabana del Màrtir la "nostra" Ramona ens ha sortit a saludar i que ha estat un moment entranyable veure com els nens i nenes del Vinyet han fet una parada en el camí per explicar-li la seva "excursió" amb tota la il·lusió del món.

Un cop a l'escola s'han plantat diversos arbustos al pati nou de Setelsis amb la col·laboració inestimable dels més petits d'ambdues escoles. Els nens i nenes s'ho han passat d'allò més bé jugant a bàsquet, a futbol i a bitlles; i el pica-pica amb que hem acabat la jornada ha estat el final ideal a un bon matí.

Ha estat una activitat molt enriquidora, on hem pogut compartir xerrades amb les famílies de Setelsis i on tots ens hem trobat d'allò més còmodes posant junts el nostre petit granet de sorra per La Marató.
N'hem d'estar ben orgullosos.

Vegeu la galeria de fotografies que ha publicat el Nació Solsona de la jornada d'avui. Moltes gràcies també!

Quan disposem de més material fotogràfic, i del conte que ens ha explicat avui la Magda el penjarem, per tant... quedem pendents d'actualització!



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar