Breaking News

22 de novembre 2011

XXXIV PREMIS BALDIRI REIXAC 2011-12 · Per l'estímul i el reconeixement de l'escola catalana



Aquests premis, destinats a l'estímul i al reconeixement de l'escola catalana, són dotats per la Fundació Lluís Carulla amb les aportacions voluntàries dels receptors del llibre- nadala que la Fundació tramet cada any a persones interessades en la nostra cultura.
L'àmbit d'actuació és el dels països de parla catalana i l'organització dels premis compta amb la col·laboració tècnica d'Òmnium Cultural.

S'estableixen tres modalitats de concurs:

Premis a les escoles: 14 premis de 3.300 euros cadascun. Seran premiades la qualitat global i la catalanitat, en llengua i continguts, d’escoles, instituts, centres de formació d’adults i centres universitaris de formació del professorat, concretades en un projecte educatiu i lingüístic que s’estigui aplicant i que assoleixi un ús elevat de la llengua entre l’alumnat i el professorat, tant en l’activitat acadèmica com en la comunicació informal, a mestres i professors i a alumnes.

Premi a Mestres i Professors: Premi a un estudi, una recerca o un assaig pedagògics que contribueixi a millorar la qualitat educativa i la docència, referit a qualsevol nivell escolar o àrea d’aprenentatge o àmbit de coneixement. El premi és dotat amb 6.000 euros per a l’autor del treball guardonat i 3.000 euros de subvenció per contribuir a l’edició del treball.

Premis als alumnes: 70 premis de 700 euros cadascun
Seran atorgats a treballs escolars fets en català, pel seu contingut i qualitat, que tractin sobre qualsevol àrea de coneixement, realitzats en equip per alumnes d’ensenyament no universitari.
Els treballs poden tractar de temes de qualsevol de les àrees de coneixement dels diversos cicles escolars, o bé ser resultat d'activitats del centre. El jurat valorarà especialment els treballs que representin un aprofundiment en la realitat nacional i en la nostra tradició cultural.
2 premis dotats amb 2000 euros cadascun. Seran atorgats a experiències específiques que fomentin la comunicació en català entre l’alumnat dins i fora de l’aula a fi de promoure l’ús social de l’idioma.

El termini de presentació s'acaba el dia 10 de febrer de 2012.

Vegeu els premiats de la darrera edició:

PREMIS 2010-2011


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar