Breaking News

22 de novembre 2011

L'AMPA DE L'ESCOLA LA VALIRA DE LA SEU TALLARÀ LA CARRETERA D'ANDORRA

Reproduïm aquí l'article publicat al Regió 7 de l'acte reivindicatiu de l'Escola la Valira, que es durà a terme el proper dissabte.
"L'Associació de Pares i Mares de l'escola la Valira de la Seu d'Urgell tallaran la carretera d'Andorra aquest pròxim dissabte, dia 26, per reivindicar que el departament d'Ensenyament els faci el nou edifici que reclamen des de fa anys.

Des de l'associació de pares van explicar ahir que han hagut de prendre aquesta determinació després de veure que en la última reunió celebrada amb la mateixa consellera, Irene Rigau, la màxima responsable del sistema educatiu no els podia aportar solucions.

Segons van explicar els pares, la consellera els va explicar que el departament no té diners per fer una obra com la que necessita l'escola la Valira i que, per tant, el projecte queda posposat. Els portaveus de l'Ampa van afirmar que el centre fa quatre anys que és en mòduls prefabricats a pesar de tenir la promesa de la Generalitat que els construirien una nova escola.

Els pares hi van afegir que un informe del Síndic de Greuges evidencia que l'escola està en una situació d'"extrema fragilitat" i que, per tant, hauria de ser prioritària. L'any passat els pares de l'escola veïna de Castellciutat, també dins del terme de la Seu d'Urgell, van tallar la mateixa carretera el mes de juny per demanar reformes al centre i el mes de setembre van començar les obres de millora del seu centre."
Per reflexionar...
Bé, la nostra escola ja fa temps que és prioritària, segons ens han vingut dient els representants polítics de torn; però pel que es veu és un títol honorífic que no serveix absolutament de res. El que més crida l'atenció en el text de la notícia és la darrera frase, on clarament s'insinua una relació causa-efecte entre els talls de carretera i l'inici de les obres.

Reaccions:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar