Breaking News

04 de novembre 2011

L'AMPA DE L'ESCOLA AGNÈS DE SITGES S'ENCOMANA A L'EUROMILLONES PER ACABAR AMB ELS BARRACONS

La Vanguardia, El Mundo, l'ABC i l'ARA s'han fet ressò de la idea de l'Escola Agnès que mitjançat un comunicat ha expressat la seva desesperació a la situació en que es troben des del seu inici.

L'AMPA de l'Escola Agnès de Sitges diu en un comunicat que deixa en mans de la sort la construcció del seu edifici, com a últim recurs per tractar de posar fi als set anys que ja porta el centre en barracons, a l'espera d'un edifici.

Els 250 alumnes del CEIP Agnès de Sitges no tenen gimnàs ni pista d'esports, ni sala de música, i ha hagut de reduïr la biblioteca a la meitat per a rebre els nous alumnes que han arribat aquest curs.

El projecte de construcció del nou centre està licitat i aprovat, però encara no té data d'inici de les obres,malgrat que "s'hauria d'haver estrenat el 2008", explica l'AMPA.
Més informació... aquí i aquí.

No és tant mala idea, no... potser que ens ho comencem a plantejar també nosaltres!



4 comentaris:

  1. Junta de l'Ampa! Heu pensat a comprar un número de l'ONCE per avui?? 11/11/11??

    ResponElimina
  2. Millor que no ens toqui!No hem de pagar lo que ho ha de fer el govern amb els nostres impostos!Nomes faltaria que els hi treguesim les castanyes del foc!!

    ResponElimina
  3. A més de cercar notícies, en les que l'AMPA de l'Escola Agnès de Sitges,àlies la quarta escola pública de la nostra Vila,controla tot moviment del Departament d'Ensenyament de la Generalitat i de la Regidoria Municipal d'Ensenyament,que busquin l'inici de les obres a Quint Mar,sí en puc confirmar que va obrir un nou Arxiu amb l'objectiu de saber molt més sobre la "Trajectòria del CEIP Agnès de Sitges,vista des d'una Perspectiva local".
    Ja està bé,que des de l'any 2005 0 Curs 2004-2005,la quantitat de paraules i escrits sobre la quarta escola pública a Sitges...per llogar-hi cadires!!

    ResponElimina
  4. Són dues les Icones a l'Escritori de la meva Pantalla digital envers les actuacions de l'AMPA de la quarta escola pública sitgetana: "BLOGAMPA" i "AMPAAGNÈS",independentment d'altres Icones al respecte,tot i esperant amb angoixa quan iniciaran les obres a Quint Mar i un cop finalitzades,quedesapareguin de la nostra culta i turística ciutat els BARRACONS a la Plana del Vinyet.

    ResponElimina

Gràcies per comentar