Breaking News

23 de novembre 2011

LA GENERALITAT HA DESCARTAT LA CONTINUÏTAT DE L'ESCOLA LA VALIRA

A les poques hores d'anunciar l'acte reivindicatiu previst per dissabte, la Generalitat, mitjançant roda de premsa del director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida ha descartat la continuïtat de l’escola La Valira i el curs vinent no obrirà la matrícula per a nous alumnes de P3.

Des d'aquí tot el nostre suport per a l'escola que està com nosaltres, en barracons, des de fa quatre anys i a les famílies, que han vist estroncat el seu somni.

Vegeu tota la notícia a Ràdio Seu.

4 comentaris:

  1. No puc deixar de pensar que ens facin el mateix perquè la situació és molt semblant. No hi ha dret!

    ResponElimina
  2. Bon dia! Sóc la mare de dos nens de La Valira, de P5 i P3. Em sento indignada, enfadada i trista per la proposta que ens va presentar el Departament recolzat per nostre Ajuntament. Els pares i mares ens sentim enganyats i manipulats, doncs hem sabut que existeix un estudi del 2004 on ja es va veure que l'escola no era necessària. Tant des del Departament com des de l'Ajuntament s'ha jugat amb nosaltres infundant-nos falses il.lusions. Un cop més perden el dèbils davant dels poderosos. Espero de tot cor que la roposta alternativa que ha sorgit conjuntament per part de l'AMPA i l'equip docent de l'escola, es tingui en consideració. Sinó la nostra escola morirà abans del que es preveu. Aquest any hi ha 6 families afectades amb nens petits que l'any que ve han de començar P3. Però a dos anys vista són una trentena de famílies les que marxaran. Actualment hi ha 98 nens. És una pena que no es tingui en compte un projecte educatiu pioner a la nostra ciutat, un equip de mestres motivats i el trasvals que tot plegat ens ha provocat. Sort!

    ResponElimina
  3. Quants cursos teniu al Vinyet? Teniu edifici o només barracons com nosaltres?

    ResponElimina
  4. Estem en unes instal·lacions que abans eren un restaurant, amb unes piscines i una pista de futbol sala. P3 i P4 són a l'edifici on es va fer la mínima inversió per encabir les aules i P5, primer, segon i el menjador en mòduls a la pista de futbol. Per tant els nens van i venen. Utilitzem una part de la gespa de les piscines com a pati dels petits i una pista de tennis com a pati dels grans... i ja s'ha acabat l'espai.

    ResponElimina

Gràcies per comentar