Breaking News

05 d’octubre 2011

PUIGCERCÓS DIU QUE ERC PRIORITZARÀ EL VINYET EN LA NEGOCIACIÓ PRESSUPOSTÀRIA

Font: Regió 7

Joan Puigcercós
Si ERC entra en la negociació dels pressupostos de la Generalitat per al 2012, "intentarem prioritzar situacions com la de l'escola del Vinyet".

Ho va afirmar ahir a Solsona el diputat Joan Puigcercós, el qual considera que el consistori solsoní "no ha d'acabar assumint problemes que no li toquen". D'aquesta manera, l'expresident d'Esquerra es va comprometre a posar damunt la taula la redacció del projecte de la futura escola pública de Solsona, "un dels pocs compromisos territorials que assumirem", va afirmar.

D'altra banda, Puigcercós va lamentar els problemes que generen als ajuntaments el fet que les retallades de la Generalitat siguin retroactives. En va posar com a exemple la rebaixa en les aportacions a les escoles de música o en els ajuts per als nens i adolescents en risc d'exclusió social. Per tot això, va explicar, "portarem el tema a Governació perquè tenim el compromís de la consellera Ortega de revisar els casos en què hi hagi perjudicis". El diputat republicà és del parer que "no es pot pas traspassar el dèficit del govern als ajuntaments".


2 comentaris:

  1. AQUEST SENYOR SEMPRE VA UNA MICA MASSA TARD! DESPRES DELS ANYS DE TRIPARTIT ARA SI QUE ES PRIORITAT.DONCS MIRA QUE BE!

    ResponElimina
  2. Si que és veritat que ja podien haver fet alguna cosa quan manaven... ara es hora, també...

    Però bueno, a veure si rebem contesta aviadet, no?

    ResponElimina

Gràcies per comentar