Breaking News

01 d’agost 2011

OFERTA DE TREBALL: MONITOR DE L'AMPA

De cara al curs 2011-2012 es convoca una plaça de monitor/a per als serveis de canguratge i menjador que gestiona l'Ampa el Vinyet!

Podeu enviar els vostres currículums al correu electrònic de l'Ampa: ampaelvinyet@gmail.com o bé, en suport paper, deixar-los a la bústia de l'Ampa situada a l'entrada de l'escola (C/ Pedraforca, 20), fins al pròxim dia 20 d'agost com a màxim.

Es requerirà en primer lloc que la persona interessada acrediti el títol de monitor/a així com disposar de vehicle propi. L'horari requerit serà de 8:40 a 9:00, per al canguratge del matí, i de 12:00 a 15:00, per a les tasques de menjador, així com una hora a la tarda per a cobrir el canguratge de 17:00 a 18:00.
Aquests horaris restaran pendents en funció de l'horari definitiu per al curs vinent i podran ser modificats per part de l'Ampa per tal d'ajustar-los als serveis ofertats. Es valorarà l'experiència i les tasques realitzades en aquest àmbit de treball, sempre que es pugui acreditar.

El procés de selecció es durà a terme abans del 31 d'agost per tal de poder tramitar la incorporació abans del 12 de setembre (inici del curs 2011-12).

Atentament,
La Junta de l'AMPA


1 comentari:

  1. Quan es faran les entrevistes per la sel·lecció de la plaça?...

    ResponElimina

Gràcies per comentar