Breaking News

08 de juny 2011

ENSENYAMENT AVANÇA MITJA HORA LA SORTIDA DE LES CLASSES AMB CARÀCTER GENERAL

Foto: El Periódico
L'activitat lectiva del curs vinent finalitzarà amb caràcter general a les 16.30, 30 minuts abans que ara  tal i com avança El Periódico en la seva edició digital.

L'ordre de calendari escolar per al pròxim curs de la Conselleria d'Ensenyament fixa per primera vegada que, amb "caràcter general", les classes finalitzaran a les 16.30 hores, mitja hora abans del que s'establia en les disposicions idèntiques promulgades durant, almenys, l'última dècada. La norma, publicada dilluns dia 6 de juny al DOGC, permet, fins i tot, que l'horari lectiu s'acabi a les 16.00 hores.

Les dues possibilitats han estat rebudes amb satisfacció per un ampli sector del professorat, partidari d'escurçar la jornada. Per contra, les associacions de pares consideren que anirà en detriment de la conciliació de la vida laboral i familiar.

La guerra d'interessos contraposats ja ha començat a lliurar-se en els consells escolars de cada centre als quals Ensenyament ha traslladat la responsabilitat de determinar, abans del 15 de juny vinent, el nou horari.

La decisió haurà de comptar amb el suport, almenys, de les tres quartes parts dels membres que assisteixin al consell, cosa que fa inviable una resolució sense l'aprovació d'una part dels representants de les famílies. En cas que no s'obtingui una majoria qualificada, Ensenyament resoldrà atenent al comportament dels centres del municipi.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar