Breaking News

14 de maig 2011

L'ESCOLA MEDITERRÀNIA DE BARCELONA PROTESTA FENT LES CLASSES AL CARRER

Protesta perquè fa quatre anys que està instal·lada en barracons

L'AMPA de l'escola Mediterrània, a Barcelona, va decidir ahir que els seus fills fessin les classes al carrer per protestar un altre cop pel fet que el centre fa quatre anys que està instal·lat en barracons. Així, les classes d'educació física i de música es van impartir ahir a la tarda al carrer. La de música va ser a càrrec del grup Poker d'Asos, un grup de hip-hop sorgit de l'institut veí –el Salvat i Papasseit– que va presentar una cançó feta expressament per la lluita pel CEIP Mediterrània, de la qual gravaran un videoclip.

 Els nens de l'escola Mediterrània
 van fer manualitats i activitats
ahir a la tarda al Passeig Marítim.
Foto: ROBERT RAMOS
Segons denuncia l'AMPA, que té el suport de diverses entitats del barri, l'escola, situada actualment al pati del CEIP Alexandre Galí, no disposa d'espai per fer educació física, ni d'aula de música. El menjador és compartit amb el CEIP Alexandre Galí, i les condicions dels barracons són cada dia més precàries, amb lavabos oxidats; a més, al pati hi ha grans bassals quan plou.

L'antiga escola es va enderrocar el 2007 per uns problemes de seguretat. En aquell moment es va dir als pares del centre que la construcció de la nova escola començaria el 2008. L'inici de les obres s'ha anat endarrerint i el centre no pot disposar de l'ús del solar resultant, ja que l'Ajuntament al·lega raons de seguretat per impedir-hi l'entrada. Ara els pares han pogut veure el projecte de construcció, però se'ls ha comunicat que, de moment, no hi ha cap partida pressupostària prevista.

Enllaç a EL PUNT

2 comentaris:

Gràcies per comentar