Breaking News

24 de maig 2011

EL PROPER CURS COMENÇA EL 7 DE SETEMBRE

Segons publica el Diari Ara, el curs que ve arrencarà el dimecres 7 de setembre a primària i el dilluns 12 a secundària.
Hi haurà exàmens de setembre i els centres podran escollir quatre dels cinc festius de la desapareguda setmana blanca.

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, està decidida a implantar el curs que ve els exàmens de recuperació de setembre. És una promesa electoral de CiU que la titular d'Ensenyament ja va avançar fa uns mesos que pretenia fer realitat. Els polèmics exàmens es reintroduiran el curs vinent, tant a l'ESO com al Batxillerat. La primera tanda de proves es farà a començaments del mes de setembre del 2012. En el cas de l'ESO, el professor farà una valoració de les tasques de recuperació que hagi fet l'alumne durant les vacances. No està clar si els estudiants hauran de fer alguna prova extra o no. Sí que serà així en el cas del Batxillerat. Els alumnes es jugaran la recuperació del curs a un sol exàmen.

El curs arrencarà el dimecres 7 de setembre a primària i el dilluns 12 a secundària. Quatre dels cinc dies festius de la ja enterrada setmana blanca impulsada per Ernest Maragall els escolliran els centres, que hauran de distribuir-los al llarg del curs. El nou calendari, que s'anunciarà oficialment els propers dies, tornarà a legitimar la possibilitat de fer jornada intensiva durant el tram final del curs, a partir del 6 de juny del 2012.Reaccions:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar