Breaking News

14 d’abril 2011

NOTA DE PREMSA ENVIADA ALS MITJANS RESUMINT LA REUNIÓ AMB EL SÍNDIC

Aquesta és la nota de premsa enviada als següents mitjans de comunicació, per començar a fer sentir la nostra veu: Celsona, Diari Bon Dia, El Segre, La Mañana, El Periódico, La Vanguardia, Ara i El País, tot esperant que sigui del seu interés.

REPRESENTANTS DE LA COMISSIÓ D’OBRES DE L’ESCOLA EL VINYET DE SOLSONA S’ENTREVISTEN AMB EL SÍNDIC DE GREUGES DE CATALUNYA

Foto: Bep Capó
Aquest dimecres 13 d’abril representants de la Comissió d'Obres de l'Escola el Vinyet de Solsona, s’han reunit amb el Síndic de Greuges, durant la seva visita a la ciutat de Solsona. L’objectiu ha estat exposar la preocupació de tota la comunitat educativa de l’escola atesa la manca d'informació sobre els terminis de construcció del nou edifici de l'Escola per part de les administracions competents, i l’alarma creixent que hi ha entre les famílies per la manca d'espai per a instal·lar nous mòduls preconstruits, en l’espai provisional que s’ocupa ara, més enllà del curs vinent.

El Síndic s'ha mostrat molt sensible amb la problemàtica exposada, destacant que el retard acumulat en les obres és excessiu i no està justificat, tenint en compte que l’escola està ubicada en instal·lacions provisionals des de la seva creació l’any 2007, pel que s'ha compromès a intercedir amb el Departament d'Ensenyament per solucionar el problema el més aviat possible.

Mentrestant a davant del Casal de cultura s’han concentrat alumnes, pares, mares i integrants de l’equip docent de l’Escola el Vinyet, per donar suport als seus representants. Els alumnes han portat una pancarta amb el lema “canviem barracons per escola de maons” i, tot i la preocupació creixent entre tota la comunitat educativa de l’escola, pel futur del nou edifici, el to de l‘acte ha estat festiu. Entre tots han passat el temps cantant mentre esperaven que sortissin els representants que estaven reunits amb el Síndic.

Aquest ha estat el primer acte d’enguany per a sensibilitzar de la necessitat, cada vegada més urgent, d’un edifici nou per l’Escola el Vinyet. Durant els propers mesos es té previst continuar realitzant noves accions.

Comissió d’obres de l’Escola el Vinyet

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar