Breaking News

13 d’abril 2011

EL SÍNDIC DE GREUGES REP ALS PARES DE L'ESCOLA EL VINYET

El Síndic de Greuges ha recollit avui un total de set queixes i onze consultes de la societat civil solsonina. En total ha rebut 14 visites i, entre d’altres, Rafael Ribó s’ha entrevistat amb l’alcalde, David Rodríguez.

L’alcalde ha aprofitat la visita de cortesia del síndic per demanar-li que es faci un seguiment de les previsions de construcció de l’edifici definitiu de l’Escola El Vinyet per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya “per contribuir a desencallar l’obra”. En aquest sentit, l’alcalde ha recordat que el consistori està assumint unes despeses que no li pertoquen.

Precisament, aquesta tarda Rafael Ribó i el seu equip assessor han atès membres de l’AMPA de l’Escola El Vinyet, que s’han queixat per la demora del projecte i de la manca d’informació i d’un calendari de planificació per part de la Generalitat. Al mateix temps, desenes de mares, pares, infants i membres de la comunitat educativa s’han concentrat de manera festiva al parc infantil de davant del Casal de Cultura per fer sentir la seva reivindicació amb el lema “Canviem barracons per escola de maons”.

Abans de 48 hores, tots els ciutadans que s’han entrevistat avui amb el síndic rebran un interlocutor per fer el seguiment de la seva consulta o queixa, i abans de quinze dies l’oficina que presideix Rafael Ribó s’haurà adreçat a les administracions i les companyies afectades.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar