Breaking News

15 de desembre 2009

CARTA ALS REIS D'ORIENT

Reproduïm aquí la notificació de l'Ampa que s'ha penjar al tauler d'anuncis de l'escola:

CARTA ALS REIS D'ORIENT

Benvolgudes famílies:
Una de les propostes que va sortir a l'Assemblea de Pares va ser fer una carta als Reis, demanant l'escola nova del Vinyet. Us demanaríem que ompliu les cartes que trobareu a les carteres dels vostres fills/es explicant el motiu pel qual necessitem una escola nova JA.
Farem una publicació al Celsona, d'una cara als Reis genèrica, demanant l'escola nova i s'intentarà que surti publicat el 31 de desembre. La setmana següent farem un altre escrit amb el recull de les vostres propostes.
Retorneu la carta a la bústica que posarem a l'entrada de l'escola, abans del dia 18 de desembre.

GRÀCIES

2 comentaris:

  1. Hola, com ja es va veure a la reunió de l'AMPA l'escola nova és una prioritat per tots, en aquest sentit diferents pares i mares que hem anat parlant a les hores de recollida dels menuts coïncidim que el temps juga en contra nostra, que no cal adormir-nos i estaria bé començar a definir una agenda. En aquest sentit, hi ha ganes de fer el més aviat possible una reunió per començar a treballar (si cal, definir un grup de treball específic). Que us semblaria posar una data abans de començar les vacances de nadal per algun dia de la primera setmana després de reis (la del 11-15 de gener).

    Salut!

    ResponElimina
  2. S'ha convocat una reunió pel dia 21 de gener, per a començar a treballar.

    ResponElimina

Gràcies per comentar